Η 18χρονη Μαροκινή, Ρούμπι Καρίμα, που φέρεται να συμμετείχε σε πάρτυ του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ξέσπασε το λεγόμενο \”Ρούμπιγκέιτ\”, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, έκανε γνωστό ότι \”πρόκειται να παντρευτεί σε τρεις εβδομάδες\”.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο μελλοντικός της σύζυγος, είναι, προφανώς, ο νεαρός με τον οποίο είχε εμφανισθεί, πριν 10 ημέρες, σε τηλεοπτική εκπομπή του ομίλου Μπερλουσκόνι. «Είμαστε ερωτευμένοι, θέλω να παντρευτώ και να ζήσω μια ήρεμη ζωή, δεν επιθυμώ να μείνω στον χώρο του θεάματος», είχε δηλώσει η νεαρή κοπέλα.

Προς το παρόν, πάντως, η Ρούμπι \”εργάζεται\” ως επίσημη προσκεκλημένη γνωστών ιταλικών ντίσκο, με αμοιβές που κυμαίνονται από 8-10.000 ευρώ τη νύχτα.

Για την γνωριμία της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στη Λα Ρεπούμπλικα, τόνισε: «επιθυμώ να ξεκινήσει, η δίκη, όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν και εγώ είμαι απλός μάρτυρας. Είναι μια υπόθεση μοναξιάς. Εγώ την πλήρωσα, ψάχνοντας την στοργή του πατέρα μου. Εκείνος πλήρωνε τις κοπέλες…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook