Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η προετοιμασία του Κισσαμικού για την αναμέτρηση της Κυριακής (05/03, 15:00) με τη Λαμία, που θα γίνει στο γήπεδο του Μάλεμε, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, εκτός από τον τραυματία εδώ και μερικές εβδομάδες, Γιώργο Θέο, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (05/03, 15:00) στο Μάλεμε.

Οι ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα δούλεψαν πάνω σε ταχυδύναμη και τακτική και το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι, με εξαίρεση τον Θέο, που γυμνάστηκε ξανά μόνος του.

Διαιτητής της αναμέτρησης με τη Λαμία θα είναι ο Γιάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Μιχαήλ Παπαδάκη (Ηρακλείου), Γιώργο Κρέτσιμο (Δυτ. Αττικής), 4ο διαιτητή τον Γιώργο Ζαχαριουδάκη (Ηρακλείου) και παρατηρητή διαιτησίας τον Νικόλαο Φαντόπουλο (Πειραιά).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook