Δεν είχε… όρεξη για πολλές κουβέντες μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Παράσχος, απογοητευμένος από την εξέλιξη που υπήρξε για τον Πλατανιά με την άδικη αποβολή και το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος της ομάδας του.

Ο τεχνικός ηγέτης των “ερυθρόλευκων” αρκέστηκε να πει ότι τα πάντα τελείωσαν στο πέναλτι και την αποβολή.

Αναφορικά με την τιμητική του βράβευση ευχαρίστησε την ΑΕΚ και τόνισε ότι ήταν κάτι συγκινητικό και που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκανε, για να μου δώσει αυτή την πλακέτα, πραγματικά ήταν κάτι το συγκινητικό και κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, να μπορούν να τιμάνε έναν προπονητή μιας άλλης ομάδας. Πραγματικά αυτή η πλακέτα με έχει “σημαδέψει” και θα την έχω εφ’ όρου ζωής να τη θυμάμαι.

Για το παιχνίδι τι να σας πω ρε παιδιά; Το παιχνίδι τελείωσε στο 12ο λεπτό, από τη στιγμή που έγινε το πέναλτι και η αποβολή του παίκτη μας τελείωσαν όλα. Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω για το παιχνίδι, απλώς να πω καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα αυτό που κοιτάξαμε ήταν να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το σκορ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook