Με αφορμή την πρόσφατη δωρεά της ΕΠΣ Χανίων στο Παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά, με την προσφορά όλων των εσόδων του τελικού του Κυπέλλου Παίδων “Μανουσέλης Γεώργιος” η ΕΛΕΠΑ απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ένωση.

Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητοί,

Τα Μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Χανίων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ)- «Κέντρο ΔΡ. Μαρίας Τζαμαριουδάκη» το προσωπικό, οι γονείς και τα παιδιά σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη δωρεά του συνόλου των εσόδων του τελικού κυπέλλου Παίδων «Μανουσέλης Γεώργιος».

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης οι συμπολίτες μας, ιδιώτες και επιχειρηματίες είναι ο βασικός λόγος που η ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει την πορεία της με αισιοδοξία και δυναμισμό. Μεταξύ αυτών, η δική σας συμβολή κατέχει ξεχωριστή θέση και μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών, στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό παιδιών που τις έχει ανάγκη.

Με την προσφορά σας δίνετε πραγματικό νόημα στην έννοια της αλληλεγγύης, θέτοντας παράλληλα το παράδειγμα προκειμένου και άλλοι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ελπίζουμε ότι με τη δράση σας δικαιώνουμε την επιλογή σας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στην κατεύθυνση αυτή και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook