Δυο δράσεις κοινοποίησης και προώθησης της σημασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Άγιος Ιωάννης” σε συνεργασίας με τον Γαλανόλευκο Φάρο και τον Σύλλογο Γυναικών Καλλιτεχνών Ίρις

Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Άγιος Ιωάννης” μαζί με το Γαλανόλευκο Φάρο συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δειγμάτων για μυελό των οστών την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Μουσείο Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου (Τσουδερών 40) και ώρα 9πμ έως 2μμ με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων “Άγιος Γεώργιος”.

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Άγιος Ιωάννης” μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Καλλιτεχνών «Ίρις» προσκαλούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και ώρα 17:30 σε τσάι αγάπης και αλληλεγγύης νέα ζευγάρια, μελλοντικούς γονείς, εγκύους, οικογένειες, αλλά και όσους θέλουν να προσφέρουν και να εργασθούν εθελοντικά για την διάδοση της ιδέας δωρεάς ομφαλικών βλαστοκυττάρων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook