Δυο δράσεις κοινοποίησης και προώθησης της σημασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων "Άγιος Ιωάννης" σε συνεργασίας με τον Γαλανόλευκο Φάρο και τον Σύλλογο Γυναικών Καλλιτεχνών Ίρις

Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων "Άγιος Ιωάννης" μαζί με το Γαλανόλευκο Φάρο συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δειγμάτων για μυελό των οστών την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο Μουσείο Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου (Τσουδερών 40) και ώρα 9πμ έως 2μμ με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων "Άγιος Γεώργιος".

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων "Άγιος Ιωάννης" μαζί με τον Σύλλογο Γυναικών Καλλιτεχνών «Ίρις» προσκαλούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και ώρα 17:30 σε τσάι αγάπης και αλληλεγγύης νέα ζευγάρια, μελλοντικούς γονείς, εγκύους, οικογένειες, αλλά και όσους θέλουν να προσφέρουν και να εργασθούν εθελοντικά για την διάδοση της ιδέας δωρεάς ομφαλικών βλαστοκυττάρων.