Μια 42χρονη γυναίκα σοκάρει τις ΗΠΑ με τις… επιδόσεις της

Τα τελευταία χρόνια οι Αμερικάνοι έχουν συνηθίσει τις υποθέσεις όπου ανήλικοι μαθητές μετατρέπονται σε… θύματα αποπλάνησης από ώριμες γυναίκες, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι καθηγήτριές τους.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Καυτή πρωταγωνίστρια είναι η 42χρονη Mary Frances Fletcher από την Καλιφόρνια και τα θύματά της ήταν… τρία και όχι μόνο ένα! Σύμφωνα με τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας η είχε ταυτόχρονη ερωτική επαφή και με τα τρία αγόρια.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, η Mary Frances Fletcher γνώρισε τους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της σχολικής ομάδας του Λυκείου Mount Shasta στην Καλιφόρνια. Η ίδια συνεργαζόταν με τον φωτογράφο και πιστεύεται ότι προσέγγισε με αυτόν τον τρόπο τα αγόρια.

Η Fletcher αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων, ενώ η δίκη της έχει οριστεί για τις 22 Μαρτίου ενώ όπως δήλωσε στη New York Post o Εισαγγελέας της κομητείας Σισκίγιου, προτεραιότητα για το γραφείο του αποτελεί να μην παραβιαστεί το ιδιωτικό απόρρητο των θυμάτων.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook