Μάζεψαν τα σκουπίδια από το Μαράθι και έβαψαν την κερκίδα καθώς και το φράχτη του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και νέων Κρήτης στα Χανιά

Το αεπλανοφόρο George Bush κατέπλευσε και πάλι στη Σούδα και οι ναύτες όπως και την προηγούμενη φορά ,που μάζεψαν σκουπίδια από την παραλία του “Σταυρού, έτσι και αυτές τις ημέρες έκαναν μια σειρά απο εθελοντικές εργασίες στα Χανιά.

Γυναίκες και άντρες εθελοντές, τρεις ημέρες μετά την άφιξη τους στα Χανιά,επισκέφτηκαν την παραλία στο Μαράθι όπου μάζεψαν ούτε λίγο ούτε πολύ 6 μεγάλες τσάντες σκουπιδια.

Στην σελίδα τους στο Facebook μάλιστα μας “διαφημίζουν” την χώρα μας αναφέροντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 430 παραλίες που έχουν κερδίσει την μπλε σημαία το 2016, κατατάσσοντας την χώρα τρίτη στον κόσμο.

Η επόμενη εθελοντική τους δραστηριότητα περιλάμβανε το βάψιμο στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και νέων Κρήτης, που βρίσκεται στην Αποκορώνου, στα Χανιά. 

Στις 1 και στις 2 Μαρτίου οι ναύτες του “Εκδικητή”, εθελοντικά και πάλι, συμμετείχαν στο βάψιμο των κερκίδων στο γήπεδο που βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης καθώς επίσης και τους φράχτες που περιβάλλουν το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook