Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη - Με νέο συνήγορο ο δάκαλος που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών και για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση με τον 53χρονο δάσκαλο από την Ιεράπετρα ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14 ανήλικα παιδιά.

Η δίκη γίνεται κεκλισμένων των θυρών, όπως ζήτησε η πολιτική αγωγή προκειμένου να προστατευθούν τα ανήλικα παιδιά σε βάρος των οποίων φέρεται να έχει ασελγήσει ο κατηγορούμενος, καθώς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα ακουστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στη δράση του.

Η διαδικασία είχε διακοπέι στις 14 Φεβρουαρίου καθώς ο διορισμενος συνήγορος του 53χρονου παραιτήθηκε λόγω διάστασης απόψεων με τον κατηγορούμενο σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή και το δικαστήριο όρισε νέο συνήγορο.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος δάσκαλος κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών και για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Ο εκπαιδευτικός που δίδασκε σε σχολείο της Ιεράπετρας φέρεται να έχει ασελγήσει σε 14 μαθητές και μαθήτριες τόσο εντός του σχολικού χώρου όσο και κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που έκανε στα μικρά παιδιά.

Ο 53χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων δύο 8χρονων διδύμων που υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει όταν η κορούλα τους άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Μάλιστα οι δύο γονείς έβαλαν κάμερες στο σπίτι και κατέγραψαν τις πράξεις του δασκάλου σε βάρος του κοριτσιού ενώ ο 53χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει και στο 8χρονο αγοράκι της οικογένειας.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τις παράνομες πράξεις που έχουν βιντεοσκοπηθεί αλλά δεν αναγνώρισε εκτός των βιντεοσκοπημένων παράνομων πράξεων, κάποια άλλη.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook