Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν ν’ αντιλαμβάνονται και ν’ αναλύουν επιχειρηματική ορολογία, τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. 

Ένα νέο σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε όλους όσοι είναι ήδη γνώστες της αγγλικής γλώσσας και επιθυμούν πιστοποίηση στο Bulats (αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency) διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν ν’ αντιλαμβάνονται και ν’ αναλύουν επιχειρηματική ορολογία, τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Επίσης, θα έχουν επιτύχει την κατανόηση της γλώσσας και τη σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, τη διαχείριση  επαγγελματικών συζητήσεων και τη βελτίωση της ορολογίας. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επανάληψη και o εμπλουτισμός προηγούμενης γνώσης αγγλικών.

Με το σεμινάριο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει εξετάσεις μέσω του Bulats. Tο πτυχίο που θα αποκτήσει, συμμετέχοντας στις απαιτούμενες εξετάσεις, είναι αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Η πιστοποίηση γίνεται σε όλα τα επίπεδα από (Β1 έως Γ2 αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency). Οι εξετάσεις είναι αυτοπροσδιοριζόμενες, δηλαδή οι ορθές απαντήσεις αυξάνουν το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων και αντίστροφα. Επίσης οι εξετάσεις διενεργούνται σε συχνά χρονικά διαστήματα και η διάρκεια τους μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 90 λεπτά. Η εξέταση χωρίζεται σε ακουστικό μέρος και μέρος κατανόησης κειμένου, δηλαδή κατανόηση λεξιλογίου και γραμματικών φαινομένων.

Ενότητες σεμιναρίου:

•Επανάληψη λεξιλογίου έως και το επίπεδο Β1

•Γραμματική (επανάληψη)

•Εξάσκηση στις ενότητες εξέτασης

•Διαχείριση και ανάλυση χρόνου

•Χρήσιμες τεχνικές

Διάρκεια σεμιναρίου: 50 ώρες

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 20/03-03/05 Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο (18:00-20:30)

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Αλικαρνασσό, Αρχιμήδους 1 & Ικάρου

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Κόστος προγράμματος: 280 ευρώ

Εισηγήτρια: Ευαγγελία Τζαγκούρνη, απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μέρος των σπουδών της έγινε στην Λισαβόνα όπου ασχολήθηκε εξολοκλήρου με την εκπαίδευση της Αγγλικής. Διαθέτει σεμιναριακή εμπειρία ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Πληροφορίες & αιτήσεις: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ: 2810302730, [email protected] www.katartisi.gr  - www.facebook.com/KekTechnikesScholes.