Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, τον Γιώργο Γιακουμάκη, θα παραταχθεί την Κυριακή (05/03, 17:15) στην Ξάνθη ο Πλατανιάς, με στόχο τη συνέχιση του σερί των θετικών αποτελεσμάτων που θα κρατήσει “ζωντανό” το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι-οφ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (04/03).

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Παρασκευής:

Να αφήσει οριστικά πίσω της τον αγώνα του Κυπέλλου θέλει πλέον η ομάδα μας, που συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση.

Την Κυριακή, ο Πλατανιάς ταξιδεύει στην Ξάνθη σε ένα ακόμα παιχνίδι-πρόκληση αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση στο Μάλεμε, το βάρος από τον κ.Παράσχο και τους συνεργάτες του έπεσε στο passing game και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Γιακουμάκης και ο Αποστολόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και οι δύο έχουν δεχτεί χτυπήματα στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου. Ο πρώτος πάντως είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για το ματς στα Πηγάδια, ενώ η κατάσταση του δεύτερου θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν οι Σωτηρίου και Ντίνας που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook