Αντίδραση της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων το θέμα με τα πλασματικά τετραγωνικά μέτρα για τα Δημοτικά Τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πατέντα του Δήμου Χανίων να «περάσει» τα αυξημένα Δημοτικά Τέλη δίνοντας πλασματικό και ανύπαρκτο εμβαδόν σε πολλές επιχειρήσεις , ειδικά στην περιοχή της παλιάς πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με την απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου στο Flashnews.gr , αυτό έγινε γιατί ενώ ο Δήμος Χανίων αποφάσισε την εφαρμογή πέντε διαφορετικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις, στην ΔΕΗ πρέπει να δίνει μόνο έναν συντελεστή για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών.

Έτσι κατέφυγαν στο τέχνασμα να αυξήσουν πλασματικά τα τετραγωνικά μέτρα  προκειμένου το τελικό πόσο να είναι αντίστοιχο με τους νέους συντελεστές.

Το θέμα ερευνά η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η ομοσπονδία ενημερώθηκε   από πολλούς συναδέλφους  καταστηματάρχες -κυρίως- στην ευρύτερη περιοχή της παλιάς πόλης των Χανίων, για «φουσκωμένα» μπιλιετάκια που έλαβαν από τη ΔΕΗ. 
 Καλούμε τους συναδέλφους επαγγελματίες που έχουν εντοπίσει τέτοια προβλήματα να έρθουν σε επαφή με τα γραφεία μας , για περισσότερες πληροφορίες .                                                               
 Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Χανιά,        Τηλέφωνο: 28210 57747
Fax: 28210 57747
Email: [email protected]
Διερευνάμε το θέμα για το ποιος είναι υπεύθυνος 
Έχουμε ενημερώσει τη νομική μας υπηρεσία και θα κινηθούμε νομικά  κατά παντός υπευθύνου εάν αυτό χρειαστεί .»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook