«Θα μειώσουμε τη φορολογία για τις επιχειρήσεις, αλλά θα είμαστε, αμείλικτοι σε φαινόμενα φοροδιαφυγής» επεσήμανε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε στελέχη του Κόμματος, κατά τη σύσκεψη στελεχών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ξάνθης, σήμερα, Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

Όπως τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση των στελεχών του Κόμματος: «απαιτείται ένα άλλο μείγμα δημοσιονομικής. Αυτοί οι φόροι και αυτές οι εισφορές δεν μας οδηγούν πουθενά.  Θέλω να είμαι τελείως ξεκάθαρος σε αυτό ότι υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν τον οποίο ακολουθεί η Κυβέρνηση… Θα έχουμε χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές, αλλά θέλουμε και βελτίωση, της φορολογικής συμμόρφωσης. Θα είμαστε, αμείλικτοι, όμως, σε φαινόμενα φοροδιαφυγής, γιατί από τη στιγμή που θα κάνουμε αυτή την κίνηση καλής θέλησης για το επιχειρείν, θέλουμε και θα ζητήσουμε και την αντίστοιχη συμμόρφωση της επιχειρηματικής κοινότητας.»

«H ανάπτυξη είναι αυτή που θα μας βγάλει από την κρίση. Όμως, η άλλη πλευρά του Κράτους είναι το κοινωνικό Κράτος, είναι η φροντίδα για τους πιο αδύναμους, είναι η φροντίδα για ένα σύστημα υγείας το οποίο θα παρέχει αξιοπρεπή ποιότητα υπηρεσιών, ειδικά στην Περιφέρεια, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη και βέβαια φροντίδα για τους ασθενέστερους. Οι ασθενέστεροι συχνά είναι οι πολύ μεγάλες ηλικίες και τα παιδιά, τους οποίους συχνά τους ξεχνάμε, αλλά πρέπει να είναι στο επίκεντρο των πολιτικών μας προτεραιοτήτων»…

Όπως τόνισε ο Γραμματέας της ΠΕ, «Συζητάμε με τοπικούς φορείς για τα τοπικά προβλήματα, τις τοπικές προκλήσεις αλλά και τις τοπικές ευκαιρίες, που παρουσιάζονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σχηματίσουμε μια συγκροτημένη άποψη ώστε να ετοιμάσουμε ένα συνολικό σχέδιο για κάθε γωνιά της πατρίδας μας» …

Επιπλέον επεσήμανε ότι «το κόμμα μας βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση. Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία είναι η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Αποτελεί την μόνη ελπίδα για την ανάταξη της χώρας και την οριστική έξοδό της από την κρίση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook