Δεν ήταν πρωταρχικός στόχος η συμμετοχή στα πλέι οφ και η… Ευρώπη για τον Πλατανιά, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος, αλλά η ομάδα του θα έχει τεράστιο κίνητρο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος προπονητής, που επέστρεψε ξανά ως αντίπαλος στην Ξάνθη και μάλιστα βραβεύτηκε, ευχαρίστησε τους Ακρίτες για την τιμή που του έκαναν.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ξάνθη μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου έκανε για τη συμπλήρωση των 500 συμμετοχών και τον σεβασμό που έδειξε προς το πρόσωπό μου, όπως επίσης ευχαριστώ για το θερμό χειροκρότημα τον κόσμο. Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι, εξελίχθηκε να είναι ανοικτό. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα έβαζε γκολ θα είχε τον πρώτο λόγο. Δυστυχώς, πάλι από μια στημένη φάση και μια απροσεξία η Ξάνθη προηγήθηκε και όταν προηγείται είναι μια πολύ σφικτή ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να τη διασπάσεις. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι στο β’ ημίχρονο κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες, βγάζοντας πολλές ευκαιρίες. Παίξαμε από τα άκρα, το χώρο του κέντρου, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πιστεύω ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν το πιο δίκαιο. Εύχομαι στην Ξάνθη καλή συνέχεια και γιατί όχι, να βγει στην Ευρώπη».

Για την απόδοση του Ζίβκοβιτς που σταμάτησε τον Πλατανιά: «Σίγουρα. Ειδικότερα η πρώτη απόκρουση που κάνει, με τη λόμπα και τη μπάλα να γυρίζει, είναι μια απόκρουση που τη βλέπεις σπάνια ακόμη και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας κι επειδή όπως έμαθα ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, η Ξάνθη πέτυχε λίρα εκατό».

Για τη συνέχεια και τον στόχο των πλέι οφ: «Εχουμε μπροστά μας παιχνίδια… Πιστεύω ότι έχουμε ένα πρόγραμμα που δεν είναι πάρα πολύ εύκολο, αλλά τα δυο παιχνίδια που έχουμε αυτή τη στιγμή με τη Βέροια και τον Ηρακλή στην έδρα μας ίσως μας δώσουν φόρα ή μια ώθηση. Είναι όμως δύσκολο το πρόγραμμα γιατί τα παιχνίδια τα πολύ δύσκολα αρχίζουν μετά τον Ηρακλή. Θα κάνουμε μια προσπάθεια και όπου τερματίσουμε. Για μας δεν ήταν πρωταρχικός στόχος η Ευρώπη, αλλά εκεί που βρεθήκαμε τώρα θα ‘χουμε κι ένα τεράστιο κίνητρο μέχρι το τέλος της περιόδου»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook