Βρέθηκε ο δολοφόνος της τετραμελούς οικογένειας από την Γαλλία, η οποία αγνοούνταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Ο θύτης της υπόθεσης, η οποία είχε συγκλονίσει την χώρα, είναι ο γαμπρός του 49χρονου πατέρα.

Ο Πασκάλ Τρεντέκ και η επίσης 49χρονη σύζυγός του Μπριζίτ μαζί με τον 21χρονο γιο τους Σεμπαστιάν και την 18χρονη κόρη τους Σαρλότ αγνοούνταν από τις 16 Φεβρουαρίου.

Οι αστυνομικές έρευνες στο σπίτι της οικογένειας στην Ναντ της δυτικής Γαλλίας είχαν εντοπίσει ίχνη αίματος από τον Σεμπαστιάν και το ζευγάρι, αλλά όχι και από την Σαρλότ, καθώς και ενδείξεις ότι είχαν γίνει προσπάθειες να καθαριστεί ο χώρος.

Η αδελφή του Πασκάλ Τρεντέκ και ο σύζυγός της, οι οποίοι ανακρίθηκαν από την αρχή από την αστυνομία, συνελήφθησαν χθες Κυριακή.

Πηγή που πρόσκειται στην έρευνα δήλωσε σήμερα ότι ο γαμπρός του Πασκάλ, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, ομολόγησε την δολοφονία της οικογένειας στη διάρκεια καυγά για κληρονομικά ζητήματα.

Μέχρι την ομολογία του δολοφόνου οι Αρχές θεωρούσαν ως κύριο ύποπτο τον Σεμπαστιάν Τρεντέκ, τον 21χρονο γιό της οικογένειας, ο οποίος φέρεται να ήταν ψυχολογικά ασταθής προσωπικότητα και είχε είχε καταδικαστεί στο παρελθόν εξαιτίας απειλών θανάτου που «εκτόξευε» μέσω του blog του

Tags: