Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις:

“Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου  εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των αγροτών που καταγγέλλουν και τάσσονται «κατά» των προωθούμενων μέτρων υπερφορολόγησης και της υπέρογκης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών τους.

Στη σημερινή εποχή της κρίσης, ο πυλώνας Αγροτικής  Ανάπτυξης  μπορεί να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της  επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου  καταδικάζει την εφαρμογή των νέων μέτρων ως καταστροφικών για τον αγροτικό κόσμο και τους παραγωγούς της χώρας και στηρίζει τους αγρότες – παραγωγούς, οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και στην έξοδό της από την οικονομική κρίση. 

Αποφασίζει τέλος το κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Βιάννου την Τετάρτη 08/03/2016 την οποία θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα.

Επίσης στο συλλαλητήριο θα συμμετέχει και ο Δήμαρχος Βιάννου ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Κρήτης”.

Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στο Συντονιστικό Όργανο Αγροτών της Κρήτης , να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο και να αποσταλεί στο γραφείο του κ. Πρωθυπουργού, στους κ.κ. υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στους κ.κ. βουλευτές του νομού Ηρακλείου,  και στον κ. Περιφερειάρχη Κρήτης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook