Ακόμη περισσότερα νοικοκυριά μπορούν να «τρέχουν» με ταχύτητες Internet έως 50Μbps, καθώς τώρα οι πελάτες COSMOTE Home Double Play 24Mbps έχουν τη δυνατότητα, μόνο με 5,50 ευρώ επιπλέον τον μήνα, να αναβαθμίσουν τη σύνδεσή τους σε COSMOTE VDSL .

Εναλλακτικά, οι πελάτες COSMOTE  με το ίδιο ποσό μπορούν να αναβαθμίσουν την ταχύτητά τους σε COSMOTE Home Speed Booster, που συνδυάζει την ταχύτητα της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης, με την ταχύτητα του δικτύου κινητής 4G, μέσω της τεχνολογίας Hybrid Access.

Ο Όμιλος ΟΤΕ παρέχει πρόσβαση σε ταχύτητες VDSL έως 50Mbps στο 46% του πληθυσμού της χώρας, με την κάλυψη του δικτύου VDSL COSMOTE να αυξάνεται συνεχώς. Πλέον, πάνω από 2 εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν πρόσβαση σε πολύ γρήγορο Internet, ενώ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η τοποθέτηση οπτικών ινών σε όλη τη χώρα. Η COSMOTE επεκτείνει και το 4G δίκτυο της, το οποίο καλύπτει ήδη το 93% του πληθυσμού της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13888 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα cosmote.gr/speedoffer

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook