Σε ακόμα ένα παιχνίδι, αυτό με τη Βέροια για την 24η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/03, 17:15) στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς όρισε τη γενική είσοδο στα 10 ευρώ.

Παράλληλα η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της χανιώτικης ΠΑΕ:

Η ομάδα μας, έπειτα από δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, επιστρέφει την Κυριακή (12/3, 17:15) στη βάση της, όπου υποδέχεται τη Βέροια στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη.

Τα εισιτήρια προπωλούνται

Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), από την Τρίτη 7/3 έως και το Σάββατο 11/3, τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από την Τρίτη 7/3 έως την Παρασκευή 10/3 και ώρες 10:00 έως 15:00.

Στα Περιβόλια, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την μέρα διεξαγωγής του αγώνα (12/3), από τις 15:00, έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Οι παίκτες μας, όπως και η τεχνική ηγεσία, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook