Ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Ιάλυσο για την φιλοξενία και στέλνει μηνύματα προς τρίτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ομάδα του Ιάλυσου (διοίκηση, παίκτες, τεχνικό επιτελείο, φιλάθλους) για τη θερμή φιλοξενία στον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα.

Είναι πολύ εύκολο να είσαι ή να το παίζεις φιλόξενος όταν έχεις κερδίσει, το δύσκολο κι αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι να δείχνεις τη φιλοξενία και το ήθος σου όταν έχεις χάσει (και μάλιστα με «επεισοδιακό» και άδοξο – αλλά δίκαιο όπως φαίνεται έστω και δύσκολα στο βίντεο του αγώνα – τρόπο). Και οι άνθρωποι του Ιάλυσου, με πρώτο τον Πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα, έναν πραγματικό ΚΥΡΙΟ, απέδειξαν χθες γι’ ακόμα μια φορά το ΗΘΟΣ και τη ΛΕΒΕΝΤΙΑ τους. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αν αγωνιστούν στους υπόλοιπους αγώνες με το ίδιο πάθος και σεβασμό στην ιστορία τους όπως σήμερα, κάτι για το οποίο δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία, πολύ δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από το «Οικονομίδειο».

Οι φετινές επισκέψεις μας στο όμορφο και «ποδοσφαιρικό» νησί της Ρόδου ολοκληρώθηκαν με τις καλύτερες εντυπώσεις κι αναμνήσεις. Όχι μόνο για τις δυο νίκες αλλά κυρίως για το ότι και στα δυο ταξίδια γνωρίσαμε καλούς κι ΕΝΤΙΜΟΥΣ ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους και το ποδόσφαιρο (μάλιστα κάποιους απ’ αυτούς είχαμε αδικήσει με την κρίση μας κι οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και να τους ζητήσουμε έστω κι ανώνυμα συγνώμη…). Kι ας «κοντραριστήκαμε» πολύ σκληρά εντός αγωνιστικού χώρου, ας είπαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω πάνω στην ένταση της στιγμής. Εμείς δεν θέλουμε ούτε «φιλιππινέζες» ούτε «αντισυμβαλλόμενους»…

Επειδή κάποιοι «καλοθελητές» θα σπεύσουν να σχολιάσουν ότι έχουμε καλά λόγια μόνο για όσους κερδίζουμε, τους υπενθυμίζουμε τις ανακοινώσεις μας μετά τους αγώνες με Πανθηραϊκό, Άγιο Ιερόθεο, ΠΟΑ, Προοδευτική κλπ (όπως καλά λόγια είπαμε δημόσια ακόμα και για τον Ιωνικό, τον μεγάλο μας αντίπαλο). Άλλο η αντιπαλότητα κι ο ανταγωνισμός εντός αγωνιστικού χώρου και άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει κι όχι να διχάζει και ο Εργοτέλης έχει αποδείξει διαχρονικά το πόσο σέβεται αυτή τη βασική αρχή.

Συνεχίζουμε! Στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει…

ΥΓ. Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι διαιτητές από τα Χανιά…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook