Βολές για σοβαρά ερωτήματα που αποφεύγει συστηματικά η δημοτική αρχή να απαντήσει αναφορικά με περίεργη κατανομή χρημάτων σε ΜΜΕ, εκτοξεύει η Νάνσυ Αγγελάκη σε βάρος της Βαρβάρας Περράκη

Το θέμα που έχει προκαλέσει θόρυβο και συζητήσεις στην κοινή γνώμη για τις περίεργες διαδρομές χρήματος στον δήμο Χανίων και συγκεκριμένα στην κατανομή χρημάτων σε ΜΜΕ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου, σχολίασε η δημοτική σύμβουλος Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή δεν απάντησε στα ερωτήματα που τέθηκαν για τον τρόπο κατανομής ενώ δεν απαντά γιατί πλήρωσε πριν καν ολοκληρωθεί το διαφημιστικό πρόγραμμα, αναφέρει η κα Αγγελάκη η οποία καταγγέλλει παρόμοιες επιλεκτικές “επιχορηγήσεις” αθλητικών ή πολιτιστικών συλλόγων του δήμου.

Δείτε την ανάρτηση της Νάνσυς Αγγελάκη:

“Καλημέρα σ’ όλους σας …. !!!

Ακολουθώντας τον προσφιλή της δρόμο, η Δημοτική Αρχή των Χανίων και προσωπικά ο κ. Βάμβουκας, αφήνει για μια ακόμα φορά αναπάντητα μία σειρά ερωτημάτων , επιλέγοντας το συνήθη δρόμο των «πυροτεχνημάτων» και κινήσεων αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αποδεικνύοντας κάθε φορά το ήθος της.

Αφορμή για την αναφορά μας αυτή, όλα όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις «σκοτεινές διαδρομές» κατανομής χρημάτων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ και τον Δήμο Χανίων σε ΜΜΕ, για προβολή (για ένα μήνα – 10 Δεκεμβρίου 2016 – 10 Ιανουαρίου 2017) των αναβαθμισμένων –χριστουγεννιάτικων – πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεών τους.

Ερωτήματα, όπως:

*Γιατί δεν υπήρχε συγκεκριμένο «μπάτζετ» για το εν λόγω διαφημιστικό πρόγραμμα; Έτσι “κατασπαταλούν” και “αξιοποιούν” τα χρήματα των δημοτών;

*Έγινε νόμιμα η πληρωμή, από τον Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ και πριν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο διαφημιστικό πρόγραμμα, λαμβάνοντας, έτσι, βεβαίωση καλής εκτέλεσης ενός έργου που ήταν σε εξέλιξη;

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ εκτελεί εντολές της Κυδωνίας χωρίς δική του βούληση;

Θεωρεί η αρμόδια αντιδήμαρχος, Βαρβάρα Περάκη, ότι με την τοποθέτησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάνοντας λόγο πως το θέμα έφεραν στη δημοσιότητα «κάποιος ειδικός σύμβουλος του κ. Σκουλάκη, ο οποίος διαθέτει μέσο ενημέρωσης, αλλά και κάποιος άλλος που εκπέμπει λαϊκισμό από το μέσο ενημέρωσής του», αποποιείται των ευθυνών της, καλύπτοντας και τον κ. Βαρουδάκη; 

Για όλα, τελικά, τα κακώς κείμενα που βγαίνουν στο φως φταίνε πάντα οι άλλοι;

Με όλα αυτά, έρχονται στο μυαλό μας παρόμοιες τακτικές, με άλλες επιλεκτικές “επιχορηγήσεις” αθλητικών ή πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας, που έγιναν στο παρελθόν και αυτά αποδεικνύουν την καταπάτηση της ισονομίας και διαφάνειας , που κατά τ΄ άλλα ευαγγελίζεται η Δημοτική Αρχή.

Καταγγελίες των ΜΜΕ , ερωτήματα της αντιπολίτευσης τα οποία δεν απαντώνται, δικαιώνουν τις φωνές ότι η Δημοτική αρχή ακολουθεί αυτή την «πολιτική» των «υπόγειων – επιλεκτικών – διαδρομών».

Απέναντι σε όλα αυτά η Δημοτική Αρχή αντιτείνει, λοιπόν, ότι «βάλλεται» άδικα – διότι αυτό την εξυπηρετεί ! – μη έχοντας τι άλλο να απαντήσει.
Καλούμε τον κ. Βάμβουκα να συνετιστεί. Διότι, εμείς θα είμαστε εδώ… Και θα ασκούμε κριτική και έλεγχο. Και θα συνεχίσουμε να ρωτάμε. Όσο και αν αυτό δεν του είναι αρεστό.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook