Με ριάλιτι περιπέτειας με 12 επωνύμους απαντά ο ΑΝΤ1 στην επέλαση του «Survivor». Κόνσεπτ αντίστοιχο με αυτό του προγράμματος του Σκάι. «I am a celebrity get me out of here» είναι ο τίτλος του προγράμματος, τα δικαιώματα του οποίου φαίνεται πως καταλήγουν στον ΑΝΤ1 μετά τις εντατικές διαπραγματεύσεις που είχαν στελέχη του τομέα της ψυχαγωγίας του καναλιού με την εταιρεία παραγωγής τις τελευταίες ημέρες.

Το ριάλιτι δράσης προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στην Αυστραλία αλλά και στις ΗΠΑ. Βγήκε για πρώτη φορά στη βρετανική τηλεόραση το 2002 (συμπαραγωγή Βρετανίας – Αυστραλίας) και αισίως έχει κάνει μέχρι στιγμής πάνω από 10 κύκλους.

12 επωνύμους

Το κόνσεπτ θέλει 12 επωνύμους να καλούνται να επιβιώσουν για 12 εβδομάδες σε ένα εξωτικό περιβάλλον διαθέτοντας τα απολύτως απαραίτητα και παράλληλα περνώντας διάφορες δοκιμασίες. Εφόσον η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής οριστικοποιηθεί, το ριάλιτι θα μπει άμεσα στη μάχη του ανταγωνισμού της prime time ζώνης το αργότερο την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, προκειμένου να ανακόψει τη συνεχή ανοδική πορεία του «Survivor» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.
Σε αυτήν την περίπτωση θα «θυσιαστεί» τουλάχιστον για φέτος είτε ο νέος κύκλος του «Υοur Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου είτε η επαναφορά του «So you think you can dance», για την παρουσίαση του οποίου προοριζόταν η Δούκισσα Νομικού. Οι τελικές αποφάσεις στον ΑΝΤ1 θα ληφθούν το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook