Μπορεί οι κριτικοί να έχουν καταδικάσει τις περισσότερες από τις ταινίες της -Gigli, Jersey Girl, The Back-Up Plan- όμως η Τζένιφερ Λόπεζ έχει πίστη στις δυνατότητές της ως ηθοποιός: «Πιστεύω ότι είμαι μία πραγματικά σπουδαία καλλιτέχνιδα. Πιστεύω ότι είμαι σπουδαία ηθοποιός. Αισθάνομαι πολύ σίγουρη για αυτά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το εκφράσω».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με το yupi.gr, η 42χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που αυτό το διάστημα κάνει γυρίσματα για την ταινία \”What to Expect when you\’re Expecting\” παραδέχεται ότι δεν είναι τόσο σίγουρη για τη φωνή της, αλλά πιστεύει ότι υπάρχει χώρος και για εκείνη. «Δεν είμαι τόσο χαρισματική ως τραγουδίστρια, όσο κάποια άλλα κορίτσια εκεί έξω, αλλά ξέρω πώς να επικοινωνώ.

Όταν σκέφτομαι σπουδαίους τραγουδιστές στο μυαλό μου έρχεται ο Μαρκ, ο Λούθερ Βάντρος, η Γουίτνεϊ Χιούστον»είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη και στον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι.

Όσο για το χαρακτηρισμό της ντίβας που της έχουν αποδώσει, εκείνη σχολιάζει:«Ίσως επειδή ήμουν επιτυχημένη, ήμουν γυναίκα, δεν ξέρω. Αλλά δουλεύω πολύ σκληρά. Το ότι είμαι ντίβα, ή ότι αγαπώ τα υλικά αγαθά είναι λάθος. Δεν είναι αυτό. Απλά μου αρέσει να περιβάλλομαι από όμορφα πράγματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook