Στην γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από τη Δευτέρα  ο Γιάννης Καψαλάκης. Ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη της αθλητικής οικογένειας, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου δυστυχώς, δεν είναι κοντά μας. Μόλις σε ηλικία 40 ετών, ταλαιπωρημένος από την επάρατο νόσο τα τελευταία 2,5 χρόνια, άφησε τη Δευτέρα την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προδομένος από τον ένα του πνεύμονα (του είχε αφαιρεθεί ο άλλος σε επέμβαση το 2009), υπέστη πνευμονικό οίδημα αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Γιάννη, συγκλόνισε την οικογένεια του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου και δη αυτή της διαιτησίας. Ήταν μόλις 40 χρονών και πρόλαβε να υπηρετήσει τον Σύνδεσμο Ρεθύμνου σε αγώνες τοπικού και περιφερειακού για πάνω από 10 χρόνια.

Κηδεύτηκε χθες σε πολύ βαρύ κλίμα όπως ήταν λογικό έχοντας στο ύστατο χαίρε πολλούς συγγενείς και φίλους δίπλα του.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΔΠΡ

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό, του εκλεκτού συναδέλφου και Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. του συνδέσμου μας.

Το Δ.Σ. συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
2) Να παραστεί με τα μέλη του στην εξόδιο ακολουθία του κοιμηθέντος.
3) Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
4) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.
5) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε σωματείο αντικαρκινικού αγώνα.
6) Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΣΡ

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ στο άκουσμα του θανάτου του Γιάννη Καψαλάκη Διαιτητή και Μέλους Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνης συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Αντιπροσωπεία του ΔΣ να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
2) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του σε ευαγές ίδρυμα της πόλης μας.
3) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος Α΄ και Β΄ Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου 2011.
4) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στον οικογένειά του.
5) Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΨΑΛΑΚΗ

Ο Γιάννης Καψαλάκης γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1970 στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του ήταν από την Χίο. Αν και το επίθετο του, μας παραπέμπει στην Κρήτη, ο Γιάννης δεν είχε καμία σχέση με την Κρήτη, αλλά η μοίρα το έφερε έτσι, να ζήσει τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής του, ανάμεσα μας να κάνει οικογένεια και να μείνει για πάντα εδώ. Στο Ρέθυμνο ήρθε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, για την αγαπημένη του Έλσα Πολυμίλη, με την οποία έκανε μια πολύ όμορφη οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι).

Με την διαιτησία ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 2001, όπου και αποφοίτησε από σχολή διαιτησίας στο Ρέθυμνο. Ο Γιάννης κατείχε το σήμα Α’ Εθνικής ΟΔΠΕ, έχει διαιτητεύσει εκατοντάδες παιχνίδια στα τοπικά πρωταθλήματα Ρεθύμνου, αλλά και την τετραετία 2003 – 2007 που είχε ονομαστεί Διαιτητής Δ’ Εθνικής, ενώ ως βοηθός διαιτητή Γ’ Εθνικής είχε αγωνιστεί την τετραετία 2005 – 2009. Από το 2009 είχε εκλεχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου και ασκούσε χρέη Γενικού Γραμματέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook