Οι Δημοτικές Χορωδίες Ιεράπετρας & Αγίου Νικολάου τραγουδούν για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Ιεράπετρα

Μετά και την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα για τη στήριξη των Δημοτικών Κοινωνικών Παντοπωλείων η Μικτή  Πολυφωνική Χορωδία  του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας στον Άγιο Νικόλαο, οι δύο χορωδίες ενώνουν και πάλι τις φωνές τους την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη Δ/νση της κας. Μαρίας Παπαγιαννάκη και η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου υπό τη Δ/νση του κ. Μανώλη Κανακάκη πρωταγωνιστούν σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να ενισχύσει το έργο των Κοινωνικών Παντοπωλείων, υποστηρίζοντας τον συνάνθρωπο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017  στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας και αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας. 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook