Την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στις 7.00 μ.μ. στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Αρκαδίας και τομεαρχη Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλο.

Σε ανακοίνωση την οποία αναγράφει η συντονίστρια της ΝΕ Χανίων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χρύσα Μαρκάκη Χαριτάκη, αναφέρονται τα εξής:

“H Δημοκρατική Συμπαράταξη από την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2017  μετά την ανεξαρτητοποίηση του  βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση είναι  το τρίτο κόμμα στη βουλή μα και στον  λαό και ανεβαίνει  καθημερινά συνεχώς ακόμα ψηλότερα. 

Διαθέτει πλέον μια πολύ δυναμική ομάδα με 18 βουλευτές. Πατριωτικό μας καθήκον ήταν και παραμένει  η ανάκαμψη της Δημοκρατικής Παράταξης που θα βοηθήσει στην ανασυγκρότηση του τόπου.

Προσπαθούμε για το νέο, το μεγαλύτερο, για να δυναμώσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Και είναι σήμερα επιτακτική ανάγκη να παλέψουμε για την έξοδο της χώρας από την κρίση παραμένοντας στο ευρώ και την ευρωζώνη. Οφείλουμε να βοηθήσουμε  να μπει ξανά η χώρα στην πρώτη γραμμή της λήψης των αποφάσεων. Γιατί τώρα είναι δυστυχώς στο περιθώριο.

Ουσιαστικά πολλές φορές εμείς  έχουμε το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το μήνυμα που στέλνει καθημερινά η Δημοκρατική Συμπαράταξη  είναι διεύρυνση, συσπείρωση, ανανέωση.

Την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στις 7.00 μ.μ. στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕ)   η Δημοκρατική Συμπαράταξη Ν. Χανίων οργανώνει πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Αρκαδίας και τομεαρχη Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλο.

Καλούμε όλους τους φορείς του τόπου να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να μας καταθέσουν τις απόψεις για την ανάπτυξη του κλάδου που εκπροσωπούν  και τα σοβαρά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook