«Σας υπόσχομαι πως δεν θα ξαναπιάσω τιμόνι στα χέρια μου», δηλώνει ο ίδιος

Από τα 12 του χρόνια οδηγούσε ο νεαρός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο γυναίκες στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας, τραυματίζοντας τη μία θανάσιμα και πιο ελαφρά τη δεύτερη.

«Ο εντολέας μου δεν έχει δίπλωμα, θέλω όμως να σας ότι ήταν οδηγός και γεωργικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων από 12 ετών», δήλωσε ο δικηγόρος του στον τηλοπτικό σταθμό Alpha.

Ο ίδιος ο 19χρονος οδηγός ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο γυναικών. «Θλίβομαι για αυτό που έγινε. Σας υπόσχομαι πως δεν θα ξαναπιάσω τιμόνι στα χέρια μου, δεν θα ξαναπάρω αυτοκίνητο.

Πήγαινα κανονικά με χαμηλή ταχύτητα. Τις είδα στα 40 μέτρα. Συνέχισα στο ρεύμα μου και ξαφνικά στα 10-15 μέτρα, η γιαγιά πετάχτηκε και μπήκε στο ρεύμα μου. Κόπηκαν τα πόδια μου, τα έχασα, φοβήθηκα, έτρεμα. Έτρεξα στο σπίτι να το πω στον πατέρα μου για να ενημερώσει την αστυνομία», τόνισε.

Και η μητέρα του νεαρού ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια. «Ήταν γνωστοί μου… τι να πω… Χίλια συγγνώμη. Το παιδί είναι συγκλονισμένο. Ούτε έτρεχε ούτε έπινε ούτε τίποτα. Ήταν ένα παιδί φρόνιμο», ανέφερε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook