Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Χανίων για τα πλασματικά τετραγωνικά και τα δυσβάστακτα δημοτικά τέλη

Ως απαράδεκτη καταγγέλλει την ενέργεια του Δήμου Χανίων να αυξήσει πλασματικά τα τετραγωνικά μέτρα των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσει να εισπράξει τα νέα αυξημένα δημοτικά τέλη.

Το θέμα είχε παρουσιάσει το Flashnews.gr.

Στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων αναγράφονται τα εξής:

«Το τελευταία χρόνια εμείς οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις βιώνουμε καθημερινά τα σκληρά οικονομικά μέτρα των κυβερνήσεων.
Βαριά φορολογία ,ένα αντιασφαλιστικο νόμο, χαράτσια  κ.α. Μια δύσκολη καθημερινότητα για εμάς και τις οικογένειες μας. Σε όλα αυτά ήρθε να  προστεθεί άλλο ένα πρόβλημα σε τοπικό επίπεδο που  μας πλήττει βάναυσα.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια του Δήμου Χανίων να διπλασιάσει αυθαίρετα τα τετραγωνικά μέτρα  των επιχειρήσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ειδικά στην παλιά πόλη .

Η Δημοτική αρχή προκειμένου να εισπράξει παραπάνω δημοτικά τέλη αύξησε τα τετραγωνικά μέτρα .Με συνέπεια συνάδελφοι μας έμποροι αλλά και κάτοικοι της παλιάς πόλης να καλούνται να πληρώσουν δυσβάστακτα δημοτικά τέλη .

Καλούμε τον Δήμο Χανίων να πάρει πίσω αυτές τις  απαράδεκτες αποφάσεις. Παράλληλα απατούμε να μειωθούν τα είδη ψηλά δημοτικά τέλη που πλήττουν τους συναδέλφους εμπόρους αλλά και κάτοικους της παλιάς πόλης.

Καλούμε τους συναδέλφους μας που πλήττονται από αυτές τις ενέργειες σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 13:30 στο Δήμο Χανίων. 

Σας καλούμε να  διεκδικήσουμε την άμεση ανάκληση αυτής της ενέργειας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook