Γιορτάστε το τέλος της εξεταστικής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου, το Σάββατο 11 Μαρτίου με τη μοναδική μουσική εμπειρία του Red Bull Silent Disco! Ποιος είπε ότι και η σιωπή δεν έχει μέσα της μουσική;

Αν είσαστε σε βαθύ mode εξεταστικής, σκεφτείτε ότι τα βάσανα φτάνουν στο τέλος!  Και για όσο κόπο ρίξατε αυτό τον καιρό ως φοιτητές, έρχεται το Red Bull Silent Disco να σας αποζημιώσει «ήσυχα και ωραία» μπαίνοντας «αθόρυβα» στο ρυθμό, με έντονα vibes το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 21:00, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου.

Τι ακριβώς όμως είναι το Silent Disco;  

Φανταστείτε ένα φοιτητικό πάρτι όπου όλοι οι καλεσμένοι φορούν ασύρματα ακουστικά και έχουν την επιλογή να ακούσουν 2 διαφορετικούς DJ’s να παίζουν live, και έτσι να παρασυρθούν από το ρυθμό χορεύοντας δίπλα σε δεινόσαυρους…. Άλλωστε δεν θα θέλαμε και να τους ξυπνήσουμε! Στα παραπάνω, προσθέστε και ένα απίστευτο μενού με cocktails, εμπνευσμένα από εξαφανισμένα είδη, δια χειρός της ομάδας “The Art of Cocktail” του Γιώργου Δενδράκη. 

Τα Red Bull Silent Disco parties εξαπλώνονται σιγά-σιγά σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας τα φάσματα επιλογών, καθώς πολλοί DJs μπορούν να παίζουν δίπλα-δίπλα, ικανοποιώντας όλα τα μουσικά γούστα! Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε και το δυνατό αβαντάζ: το πάρτι δεν σταματά μέχρι και τις 02:00, καθώς δεν ενοχλείται κανείς από τη δυνατή μουσική. 

Μετά από μία στάση στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Πάτρα, η 4η χρονιά του Red Bull Silent Disco στην Ελλάδα κατηφορίζει στην Κρήτη με σκοπό να ταράξει τους ήσυχους διαδρόμους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν αξίζει μόνο να ακούγεται αλλά και να συζητιέται. Τις μουσικές θα επιλέξουν οι δύο DJs, Chania Team και Konops. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook