Η εν λόγω καλλονή  κατάγεται από τα Τρίκαλα, ενώ είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Κρήτης (Φιλόλογος), έχοντας ειδίκευση στην Ψυχολογία

Υπάρχουν κοπέλες που ξεχωρίζουν όχι μόνο με την ομορφιά, αλλά και για τη μόρφωση τους. Η εν λόγω καλλονή  κατάγεται από τα Τρίκαλα, ενώ είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Κρήτης (Φιλόλογος), έχοντας ειδίκευση στην Ψυχολογία.

Από την ηλικία των 16 ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ, έλαβε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2007 και στη συνέχεια σε αρκετές επαγγελματικές δουλειές στο χώρο της μόδας. Το 2016 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς World Beauty Queen στη Νότια Κορέα, όπου μπήκε στην 5αδα, κατακτώντας τον τίτλο 4thrunnerup.

Η εντυπωσιακή ξανθιά εργάζεται παράλληλα ως φιλόλογος, της αρέσει η θάλασσα, ο αθλητισμός, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και το διάβασμα. Όσον αφορά το ιδανικό αρσενικό, δίνει μεγάλη σημασία στο σεβασμό και την ντομπροσύνη. Όμως δηλώνει πώς οι άνδρες δεν την φλερτάρουν, καθώς διαθέτει κλειστό χαρακτήρα, τονίζοντας ότι ένα τραγούδι αποτελεί μία καλή αρχή προσέγγισης.

Μιλάμε φυσικά για την εντυπωσιακή Χρύσα Πλαβού Μπαλατσούκα! Απολαύστε την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook