Πριν από περίπου δύο μήνες, η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε την διάθεση του Galaxy C7 Pro και μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε το μικρότερο αδερφάκι του, με την ονομασία Galaxy C5 Pro.

Το κινητό διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 5,2 ιντσών, μπαταρία 2600mAh και δύο κάμερες, μία εμπρός και μία πίσω που βασίζονται σε αισθητήρες 16 Megapixels με συστήματα φακών με διάφραγμα f/1.9.

Το νέο Galaxy C5 Pro βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 626 SoC που ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 με συχνότητα λειτουργίας 2,2GHz και διαθέτει 4GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 64GB και επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD.

Όπως αναφέραμε, η συσκευή διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels με φωτεινό σύστημα φακών (f/1.9) ενώ ακριβώς ίδια κάμερα διαθέτει και για κύρια, η οποία συνοδεύεται από dual-tone LED flash. Και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν λήψη video ανάλυσης 1080p με 30fps. Το κεντρικό πλήκτρο στην πρόσοψη του Samsung Galaxy C5 Pro φιλοξενεί αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που επιτρέπει στην συσκευή να συνεργάζεται με την υπηρεσία Samsung Pay.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς, σε Lake Blue, Maple Leaf και Powder Rose. Η συσκευή στην Κίνα κοστίζει περίπου $362.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook