Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Φοίβη Γραμματικού πραγματοποίησαν ακόμη μια νυχτερινή έξοδο. 

Αυτή την φορά, το ζευγάρι επέλεξε για την διασκέδασή του το Acro και τον Γιώργο Σαμπάνη.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr, οι δυο τους διασκέδασαν και με το παραπάνω, ενώ οι αγκαλιές και τα φιλιά είχαν την τιμητική τους για καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς. 

Ποια είναι η 21χρονη σύντροφος του Άρη Σπηλιωτόπουλου, Φοίβη Γραμματικού;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η νέα γνωριμία του Άρη Σπηλιωτόπουλου, που ακούει στο όνομα Φοίβη Γραμματικού.

Η 21χρονη Φοίβη Γραμματικού -όπως αποδεικνύει το ρεπορτάζ- συνοδεύει παντού τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ενώ οι κοινές εμφανίσεις στα μπουζούκια δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, η Φοίβη Γραμματικού είναι κάτοικος Πανοράματος Βούλας, προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια και μέχρι πρότινος δούλευε ως αεροσυνοδός σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία.

Η γνωριμία της Φοίβης Γραμματικού και του Άρη Σπηλιωτόπουλου μετρά λίγες μόνο ημέρες, ωστόσο, ο πρώην υπουργός φαίνεται να το διασκεδάζει, αφού δεν κρύβει τον έρωτά του για την 21χρονη.

Κάθε άλλο! Σε κοινές τους εμφανίσεις δεν διστάζει να έρχεται πιο κοντά με τη νεαρή συνοδό του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για τον φωτογραφικό φακό.

Η μόλις 21 έτους Φοίβη Γραμματικού, που έχει κλέψει την καρδιά του «πλέον περιζήτητου εργένη» Άρη Σπηλιωτόπουλου, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, προτιμά ιδιαίτερα τα μπουζούκια, αφού πηγαίνει τακτικά.

Παρά το (πολύ) νεαρό της ηλικίας της, Φοίβη Γραμματικού και Άρης Σπηλιωτόπουλος, φαίνεται πως έχουν βρει τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας, ενώ μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η… ιδιόμορφη σχέση!