Οι πράκτορες διαμαρτύρονται για τις νέες συμβάσεις που θέλει ο ΟΠΑΠ

Διήμερη απεργία ξεκίνησαν από σήμερα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και στα Χανιά όπως και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι πράκτορες καταγγέλλουν την τακτική του ΟΠΑΠ να προχωρήσει στην μονομερή καταγγελία 4.800 συμβάσεων και την εκβιαστική απαίτηση όπως αναφέρουν να υπογράψουν οι πράκτορες τις νέες συμβάσεις η να φύγουν.

Μάλιστα οι νέες συμβάσεις εστάλησαν με εξώδικο και με την απειλή πως η θα υπογράψουν η θα κλείσουν τις επιχειρήσεις.
Όπως τονίζουν οι νέες συμβάσεις είναι τελείως ασύμφορες για τους πράκτορες οι οποίοι θα αναγκαστούν να κλείσουν τα καταστήματα τους.


Η ανακοίνωση του σωματείου πρακτόρων ΟΠΑΠ Χανίων:

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι δεν πάει άλλο .  Καλούμε  όλους του συναδέλφους να δώσουμε  σύσσωμοι   βροντερό και καθολικό παρόν στην απεργία των 2 ημερών Πέμπτη και Παρασκευή  9 & 10 Μαρτίου. Να πούμε  ένα τεράστιο ΟΧΙ στην απαράδεκτη και κατάπτυστη καταγγελία 4500 συμβάσεων από την ΟΠΑΠ ΑΕ με δικαστικό κλητήρα στους  πράκτορες ( λες και απευθύνετε σε ποινικά διωκόμενους  εγκληματίες).
Κάνεις συνάδελφος να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της Εταιρίας .Όλοι μαζί μπορούμε να  αντιμετωπίσουμε τα σχέδια τους . 


Επίσης να καταδικάσουμε τις πολιτικές των κυβερνήσεων που με την δυσβάστακτη φορολογία που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια και  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο   μας κλέβουν πάνω από το 70% του μειωμένου   εισοδήματος μας .

Η νέα σύμβαση  της ΟΠΑΠ σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά μέτρα μας βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά μας πετάνε  στο δρόμο.   

Τα σχέδια τους πρέπει να διαψευστούν  παταγωδώς το οφείλουμε στον εαυτό μας, στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας, 

Καλούμε τους τοπικούς επαγγελματικούς φορείς των Χανίων  να πάρουν θέση δίπλα μας.