Μετά τους την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και ο εμπορικός σύλλογος θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία Χανίων

“Συνάδελφε –σα  σε καλούμε να πάρεις μαζικά  μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων  την Τρίτη   14-03-2017 και ώρα 11:30 π.μ. ενάντια στη φοροληστεία ,τα χρέη και τις κατασχέσεις .

Καθημερινά είναι πλέον ορατές οι  επιπτώσεις από την οικονομική κρίση και στον χώρο των μικρών έμπορων και αυτοαπασχολούμενων. Τα προβλήματα μας δεν έχουν τελειωμό. Η  αναδουλειά έχει περάσει την πόρτα των μικρών επιχειρήσεων, τα λουκέτα αυξάνονται, τα χρέη μας πνίγουν.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων. Παίρνει φορολογικά μέτρα που τσακίζουν το μειωμένο εισόδημα μας 

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση μας τελειώνει με την εξοντωτική φορολογία, οι φοροαπαλλαγές για το μεγάλο κεφάλαιο συνεχίζονται, για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί οι διάφοροι μονοπωλιακοί όμιλοι . Η πορεία της νέας αξιολόγησης θα φέρει για τους εργαζόμενους, τους μικρούς έμπορους   τους συνταξιούχους τους μικρούς αγρότες  νέα εισπρακτικά μέτρα Η πολιτική τους είναι ξεκάθαρη, προσπαθούν  να ξεκαθαρίσουν την αγορά από το μεγαλύτερο μέρος των μικρών επιχειρήσεων, διευκολύνουν τους ομίλους και τα μονοπώλια που θέλουν να αρπάξουν το σύνολο της αγοράς.
Αρκετά έχουμε πληρώσει . Έχουμε χρέος να  τους σταματήσουμε. Δε πρέπει να συμβιβαστούμε  με τον εφιάλτη των καθημερινών χρεών και τη μίζερη ζωή που μας προορίζουν. Να ορθώσουμε  τείχος αντίστασης στις  πολιτικές που μας εξοντώνουν . Μαζί με αυτούς που πλήττονται από αυτές τις πολιτικές. .Καλούμε τους τοπικούς  μαζικούς φορείς να συμπαραταχτούν μαζί μας. Καλούμε τους εργαζόμενους τους επαγγελματίες ,τους μικρούς αγρότες, τους συνταξιούχους να υπερασπιστούμε  μαχητικά με τους αγώνες μας τα δικαιώματα, τη ζωή των οικογενειών μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια και την ανέχεια που μας προορίζουν.

Απαιτούμε :
–Άμεση ένταξη των αυτοαπασχολούμενων, έμπορων  στο αφορολόγητο όριο. Αύξησή του στις 20.000, με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος.
— Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για εισοδήματα μέχρι 20.000 ευρώ.
–Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των φόρων στην πρώτη κατοικία.
–Κατάργηση των έμμεσων φόρων και του ΦΠΑ στα είδη διατροφής, στην εκπαίδευση, στην Υγεία και τα οικιακά τιμολόγια Ενέργειας, Ύδρευσης και Τηλεπικοινωνίας. 
–Κατάργηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Μείωση κατά 50% των δημοτικών φόρων και τελών για κέρδη μέχρι 20.000 ευρώ και αύξησή τους για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
–Να πληρώσει εδώ και τώρα το μεγάλο κεφάλαιο, αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων προοδευτικά στο 45%.
–Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις και οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, επαγγελματικού εξοπλισμού, επαγγελματικής στέγης, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών. Άμεση διαγραφή τμήματος των χρεών, τόκων και προσαυξήσεων, ευνοϊκές ρυθμίσεις για όλους τους μικρούς εμπόρους και τους  αυτοαπασχολούμενους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook