Το τροχαίο, η γνωριμία με τον άντρα της και η εκκλησία που έφτιαξαν

Η 33χρονη Crystal Bassette πέρασε από την ξέφρενη ζωή, το αλκοόλ και την αναγνωρισιμότητα, στις ταινίες πορνό στις προσευχές και τις μετάνοιες.

Η γυναίκα, που είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 100 ερωτικές ταινίες και έβγαζε 300.000 δολάρια (284.000 ευρώ) το χρόνο, απαρνήθηκε τα πάντα για να βρεθεί στην υπηρεσία του Υψίστου και να βοηθά το ποίμνιό της να βρίσκει ξανά τη χαμένη του πίστη.

Η βιομηχανία του πορνό της επέτρεπε να ζει έναν άνετο βίο, να αγοράσει σπίτι στο Μαλιμπού, εφτά αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και μία Φεράρι και να έχει 30.000 δολάρια (28.000 ευρώ) το μήνα στο χέρι.

Όπως λέει στο Barcoft Media, μπήκε στη βιομηχανία του πορνό για να συντηρήσει το γιο της Justin τον οποίο γέννησε όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Θυμάμαι ότι μετά από μια σκηνή, κάθισα στο ντους  και έκλαιγα για περίπου δύο ώρες. Μετά το γύρισμα, σταμάτησα για περίπου ένα μήνα. Όταν επέστρεψα, άρχισα να παίρνω χάπια και να πίνω αλκοόλ για να είμαι μουδιασμένη και να βγάζω τις σκηνές», λέει και εξηγεί πώς παρασύρθηκε στις υλικές απολαύσεις.

«Έγινε καθημερινή ρουτίνα… Πήγαινα το γιο μου στο σχολείο το πρωί, αργότερα πήγαινα στο γύρισμα και τέλος επέστρεφα σπίτι. Σαν μια κανονική δουλειά με ωράριο 9-5. Ζούσα για τον εαυτό μου και το γιο μου και δε σκεφτόμουν τις συνέπειες γυρίζοντας τέτοιες ταινίες. Με αναγνώριζαν παντού…».

Όλα όμως άλλαξαν δραστικά, όταν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, τον Μάιο του 2014. Αποφάσισε να διαβεί το κατώφλι της εκκλησίας που συνήθιζε να πηγαίνει και η αδελφή της -εκεί γνώρισε γνώρισε τον πάστορα και μέλλοντα σύζυγό της, David με τον οποίο τελικά παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2014 (έχουν αποκτήσει και ένα γιο).

«Την ημέρα που σώθηκα, ήταν σαν ο ιερέας να απευθυνόταν μόνο σε μένα… Ήταν σαν να μου μιλούσε ο Θεός και όλα όσα έλεγε ήταν σωστά» λέει.

Η Crystal μετά τη βιομηχανία του πορνό, ξεκίνησε σπουδές για να φορέσει και η ίδια το ράσο. Μετά το γάμο της, εκείνη και ο σύζυγός της, ίδρυσαν τη δική τους εκκλησία στη μικρή πόλη Fulton στη Νέα Υόρκη.

«Είναι η απόλυτη αλλαγή, από το ένα άκρο στο άλλο», παραδέχεται αναφερόμενη στη δεκαετή ροζ καριέρα της. «Δε με ενδιαφέρει για την εξωτερική μου εμφάνιση, ούτε για τα χρήματα. Μόνο το πώς θα βοηθήσω τους ανθρώπους. Δε μετανιώνω για τίποτα, γιατί το παρελθόν μου με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και ο Θεός μου άλλαξε τελείως τη ζωή».