Γίνε εξπέρ της μόδας, σχεδιάζοντας τα δικά σου ρούχα, με το προσωπικό σου στύλ. Εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονιμικά!

Η μέθοδος ΣΙΤΑΜ είναι διαθέσιμη εδώ και 30 χρόνια και έχει δοκιμαστεί και χρησιμοποιηθεί από χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ιδανική λύση για την εύκολη και με ακρίβεια κατασκευή πατρόν που εφαρμόζουν τέλεια, σε οποιοδήποτε μέγεθος. Η εκπαιδευτική διαδικασία στοχεύει στο να διδάξει τις τεχνικές που θα καταστήσουν τον σπουδαστή ικανό να ζωντανεύει τις ιδέες του και να δημιουργεί τα δικά του πατρόν και σχέδια.

Το πρόγραμμα Πατρόν – Ραπτική προσφέρει εκπαίδευση σε τρία επίπεδα:

  • Κατασκευή: Κατασκευή επίπεδου πατρόν έτοιμο για συναρμολόγηση.
  • Στρώσιμο του πατρόν: Σωστή τοποθέτηση του πατρόν σε επιλεγμένο ύφασμα.
  • Συναρμολόγηση: Βασικές Οδηγίες Ραφής και συναρμολόγησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο τμήματα:

  • Πατρόν – Ραπτική, Α επίπεδο

Η εκπαίδευση διαρκεία 3 μήνες (72 ώρες) και ο σπουδαστής γνωρίζει να παίρνει μέτρα και να βγάζει πατρόν και βάσεις σε απλά σχέδια (φούστα, μπλούζα, φόρεμα)

Αντίστοιχα, στη ραπτική ο σπουδαστής ξεκινάει από τα βασικά. Μαθαίνει πώς λειτουργεί μια οικιακή ραπτομηχανή και καταλήγει με ένα ολοκληρωμένο ρούχο.

  • Πατρόν – Ραπτική, Β επίπεδο

Η εκπαίδευση διαρκεί 4 μήνες (96 ώρες) και ο σπουδαστής γνωρίζει να μετατρέπει τις βάσεις σε πιο απαιτητικά σχέδια (σακάκι, παντελόνι κλπ).

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε απόφοιτους λυκείου, σπουδαστές ή εργαζόμενος, που δεν έχουν προηγούμενη γνώση και θέλουν να μάθουν πρακτικά πώς να κατασκευάζουν βάσεις πατρόν κα να κάνουν τροποποιήσεις σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, έτσι ώστε να αποκτήσουν επαγγελματικά προσόντα που θα τους εξασφαλίσουν απασχόληση.
  • Σε ενήλικες που ήδη γνωρίζουν το αντικείμενο και θέλουν  να επεκτείνουν  ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους.
  • Σε ενήλικες που θέλουν να αποκτήσουν  μικρές δεξιότητες για προσωπική τους  χρήση.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Κ. Χιωτάκη 8 & Α. Παπανδρέου ΤΚ 73100 Χανιά, καθώς και στα τηλέφωνα 2821054002-3 και στο 6985594199.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook