Η Μεγαλύτερη Εθελοντική Εκστρατεία καθαρισμού της χώρας, μέσα σε μία μέρα, είναι γεγονός! 

Ο Δήμος Αποκορώνου  συμμετέχει και φέτος  για 3η  συνεχή χρονιά στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας “Let’s do it! Greece!”

Το ραντεβού για το 2017 έχει οριστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου, οπότε χιλιάδες εθελοντές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα συντονιστούν με σκοπό να διαδώσουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε όλη τη χώρα.

Ο Δήμος Αποκορώνου   με την Κοινωφελή Επιχείρηση του έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Let’s do it Greece! και έχει απευθύνει πρόσκληση προς τα σχολεία, τους Πολιτιστικούς  Συλλόγους και τους φορείς του Δήμου που επιθυμούν να συμμετάσχουν.  Θα καθαρίσουμε από τα σκουπίδια στην Εθνική οδό από τον ΚΟΜΒΟ ΚΑΛΥΒΩΝ μέχρι τον  ΚΑΒΡΟ , και στα δύο ρεύματα. 

Στόχος είναι, μέσα σε μία ημέρα, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης, ξεπερνώντας τον αριθμό ρεκόρ των 100.000 εθελοντών, από 3.000 ομάδες, σε πάνω από 1.000 σημεία δράσης πανελλαδικά.

Γίνε  και εσύ μέλος της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας, μοιράσου το κοινό όραμα, δείξε την αγάπη και το σεβασμό σου για το περιβάλλον. Στις 2 Απριλίου 2017 έλα να φωνάξουμε όλοι μαζί Let’s do it Greece! Let’s do it APOKORONAS!!

 

Tags: