Οργισμένοι οι συντετριμμένοι γονείς του 15χρονου Cameron Chadwick για το ανατριχιαστικό βίντεο με τον 15χρονο γιο τους μέσα στο φέρετρο.

Οι γονείς είχαν ζητήσει από ένα τοπικό κουρείο να κουρέψουν τα μαλλιά του 15χρονου Cameron για την κηδεία του, με έναν φίλο του ιδιοκτήτη να τραβά βίντεο και να το ανεβάζει στο facebook.

O Cameron πέθανε στις 7 Φεβρουαρίου όταν συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατό του σε φανοστάτη στο Wigan, στο Μάντσεστερ. Οι συντετριμμένοι γονείς Stacy και John Chadwick ζήτησαν από τοπικό κουρείο να τριμάρουν τα μαλλιά του για την κηδεία και εξοργίστηκαν όταν ανακάλυψαν τα οδυνηρά πλάνα στο facebook.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η φίλη μου σου εμπιστεύτηκε να κουρέψεις τα μαλλιά του πολύτιμου γιου της πριν την κηδεία και τράβηξες βίντεο... αηδιαστικό", έγραψε ένας εξοργισμένος φίλος της οικογένειας που έτυχε να πέσει πάνω στο βίντεο στο facebook.

Ο ιδιοκτήτης του κουρείου ζήτησε αργότερα συγγνώμη για το θλιβερό περιστατικό. "Ελπίζω να μας συγχωρήσουν όλοι και ειδικά η οικογένεια του Cameron.

 

Πηγή: newsit.gr