Ήταν πριν από 14 χρόνια που ο Daimi Akyuz σκότωσε τον 2χρονο Alistair Grimason στην παραθαλάσσια πόλη Φότσα.

Ο 46χρονος πρώην πωλητής αυτοκινήτων εκτελέστηκε τη μέρα του γάμου του 6 μόλις μέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Τότε μια αδέσποτη σφαίρα είχε σκοτώσει τον 2χρονο Alistair ενώ κοιμόταν στο καροτσάκι δίπλα στη μητέρα του μετά από διαμάχη που είχε ξεσπάσει στο ξενοδοχείο για ένα κινητό τηλέφωνο. Ο Daimi Akyuz αποφυλακίστηκε νωρίτερα από τη φυλακή και εκτελέστηκε τη μέρα του γάμου του ενώ είχε βγει έξω για να καπνίσει.

Οι αρχές ανακρίνουν 5 άτομα γύρω από τη δολοφονία και προσπαθούν να εντοπίσουν έναν ύποπτο που ήταν συγκρατούμενος του 46χρονου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο, ο δράστης που φορούσε κουκούλα πλησίασε τον γαμπρό και άνοιξε πυρ ενώ ο Daimi Akyuz βρισκόταν με ένα φίλο του που τραυματίστηκε στην επίθεση.

Ο πατέρας του 2χρονου αγοριού που είχε σκοτώσει ο 46χρονος πριν από 14 χρόνια δήλωσε πως δεν χάρηκε που έμαθε ότι ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί του είναι πλέον νεκρός. “Μου είπαν ότι ήταν στον γάμο του, βγήκε έξω για ένα τσιγάρο και κάποιος πέρασε και τον πυροβόλησε. Δεν θέλω να δω κανέναν να χάνει τη ζωή του ειδικά σε τέτοιες συνθήκες. Είναι ειρωνεία. Δεν φοβόταν να χρησιμοποιεί όπλα και έτσι σκοτώθηκε, αλλά δεν θέλω να το βλέπω. Έχουμε αγωνιστεί κατά των όπλων στην Τουρκία”, δήλωσε ο πατέρας του Alistair, David.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook