Το παιδί ήταν ανασφάλιστο και η οικογένεια δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδα του εμφυτεύματος προκειμένου το μικρό αγγελούδι να ξανακούσει - Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Κοινωνικού Ιατρείου και η αγάπη έκανε το θαύμα της

Το μικρό ανασφάλιστο παιδάκι στο Ηράκλειο ξανακούει χάρις στη βοήθεια του κόσμου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΠΑΓΝΗ η επέμβαση τοποθέτησης κοχλιακού εμφυτεύματος σε ανασφάλιστο μικρό παιδί που πάσχει από νευροαισθητήρια βαρηκοΐα.

Το θέμα με το πρόβλημα της υγείας του μικρού παιδιού είχε αναδείξει το Κοινωνικό Ιατρείο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου με δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκδηλώσεις, που επέτρεψαν τη συγκέντρωση ενός ποσού με αρχικό σκοπό να καλυφθεί το κόστος του κοχλιακού εμφυτεύματος.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους συμπολίτες μετά το κάλεσμα του Κοινωνικού Ιατρείου θα χρησιμοποιηθούν για όλες τις απαραίτητες θεραπευτικές ανάγκες αποκατάστασης της ομιλίας του μικρού ασθενούς με συνεδρίες λογοθεραπείας και ειδικά μαθήματα.

Το Κοινωνικό Ιατρείο ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για βοήθεια προς τον συμπολίτη και δηλώνει ότι είναι πάντα στη διάθεση όσων θέλουν για την πλήρη ενημέρωσή τους σχετικά με τον τρόπο που διατίθενται οι δωρέες τους.