Ο απόφοιτος του Yale και ανταποκριτής του Daily Wire, Michael J. Knowles έγραψε αναμφίβολα το πιο γρήγορο βιβλίο στην ιστορία της παγκόσμιας συγγραφής. Ο λόγος; Το βιβλίο έχει 266 κατάλευκες, κενές σελίδες.

Το «Reasons To Vote For Democrats-A Comprehensive Guide» έχει την πρώτη σελίδα, όπου  αναγράφεται ο τίτλος του βιβλίου. Στη δεύτερη είναι τα περιεχόμενα, στην τρίτη υπάρχει ο τίτλος του πρώτου κεφαλαίου «Economics» και έπειτα…μονο η βιβλιογραφία. Σε όλες τις ενδιάμεσες σελίδες υπάρχει το απόλυτο κενό. Κατάλευκες σελίδες.

Το βιβλίο σύμφωνα με τον συγγραφέα του είναι το απόλυτο τρολ για τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ. Βέβαια, το περίεργο δεν είναι ότι έχει εκδοθεί ένα κενό βιβλίο αλλά ότι το συγκέκριμένο wanna be σύγγραμμα βρίσκεται στο Νο.1 των πωλήσεων της Amazon. Ένα κενό best seller.

«Μου πήρε πολύ καιρό να ολοκληρώσω την έρευνα για το βιβλίο αυτό. Όταν αναζητούσα κάποιον λόγο για να ψηφίσω τους Δημοκρατικούς, σε επίπεδο οικονομίας ή εξωτερικής πολιτικής και εσωτερικής ασφάλειας ή ακόμα και πολιτικών δικαιωμάτων, συνειδητοποίησα ότι το καλύτερο θα ήταν να αφήσω απλά τις σελίδες κενές».