Σε ένα σχεδόν μήνα από σήμερα θα ξεκινήσει ο διήμερος Μαραθώνιος Κρήτης, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη

Η Οργανωτική Επιτροπή του «2ουΜαραθώνιου Κρήτης» μαζί με τους δημάρχους των Χανίων αλλά και άλλους φορείς μίλησαν σήμερα για τον αγώνα αυτόν και κατά πόσο θα ευεργετήσει τα Χανιά ειδικότερα και την Κρήτη γενικότερα  ενώ έγινε και η επίσημη παρουσίαση των χορηγών, που ανάμεσα τους είναι και το Flashnews.gr.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε Λάιβ τηλεοπτική αναμετάδοση από την ΝΕΑ τηλεόραση, 4:30 ώρες. 

Μάλιστα όπως διευκρινήστηκε φέτος ο αγώνας των 10χλμ θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη καθώς απορρόφησε τον “Ηλιάκειο δρόμο”

Ο κ.Μαλανδράκης,δήμαρχος Πλατανιά ανέφερε:

“Σε ενα χρόνο έχουμε γίνει δρομείς σε ότι αφορά τον στίβο του δρόμου αλλά και δρομείς όσον αφορά την επιτυχία της οργάνωσης που σε αυτο έχουν συνδράμει τόσο η αστυνομία όσο και άλλοι φορείς αιρετοί και μη. Θελουμε ο Μαραθωνιος να αποκτήσει περιφερειακή και διεθνή εμβέλεια, προβάλουμε έτσι τον τοπο μας. Μέσα απο τον Μαραθώνιο δίνεται η ευκαιρία προβολής του έργου του μακαριστου Ειρηναίου ενώ η θα γίνει δωρεά στο Αννουσακειο ιδρυμα.”

Ο κ.Κουκιανάκης ανέφερε ότι μια τέτοια διοργάνωση θα βοηθήσει στην προβολή του τόπου μας.

“Αποδείξαμε ότι μέσα από τη συνεργασία των θεσμικών φορέων του νομού μπορούμε να πέτυχουμε πολλά. Μια μεγάλη διοργάνωση που μπορούμε να την κάνουμε θεσμό. Οσο πιο ψηλά την ανεβάσουμε θα πέτυχουμε και καλύτερη προβολή του τόπου μας.Οσον αφορά τις φυσικές ομορφιες, τα ήθη τα έθιμα, τη γαστρονομία αλλά και γενικά τις ιδιαιτερότητες του τοπου γενικότερα. Καλό θα ήταν να φτιάξουμε ενα καλό σποτ που θα παίζει και θα αναδεικνύονται όλα τα παραπανω, που θέλουμε να αναδείξουμε ως τόπος”

Ο κ.Βλαχάκης έδωσε το παρόν αντί του κ.Βάμβουκα που τόνισε:

“Για δεύτερη φορά ο Μαραθώνιος ειναι γεγονός. Τρανή απόδειξη του τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζι. Τονισε οτι ο αθλητισμός ειναι ανάγκη της κοινωνίας μας που μπορούμε να μας διδάξουν πολλα ο δήμος Χανίων στήριξε αυτή τη διοργάνωση που είναι γεγονος και εκτος της Κρητης.”

Στη συνάντηση-ενημέρωση η τροχαία έδωσε το παρόν υπογραμμίζοντας οτι θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα τόσο να αποφεχθούν προβλήματα στους δρομείς όσο και στους πολίτες.Σε ένα σχεδόν μήνα από σήμερα θα ξεκινήσει ο διήμερος Μαραθώνιος Κρήτης, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη

Η Οργανωτική Επιτροπή του «2ουΜαραθώνιου Κρήτης» μαζί με τους δημάρχους των Χανίων αλλά και άλλους φορείς μίλησαν σήμερα για τον αγώνα αυτόν και κατά πόσο θα ευεργετήσει τα Χανιά ειδικότερα και την Κρήτη γενικότερα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε Λάιβ τηλεοπτική αναμετάδοση από την ΝΕΑ τηλεόραση 4:30 ώρες. 

Μάλιστα όπως διευκρινίστηκε σήμερα με απόφαση του συλλόγου δρόμου υγείας Χανίων τα “δεκα χιλιόμετρα” έχουν αφιερωθεί στον σμηναγό Ηλιακη

Ο κ.Μαλανδράκης,δήμαρχος Πλατανιά ανέφερε:

“Σε εάν χρόνο έχουμε γίνει δρομείς σε ότι αφορά τον στίβο του δρόμου αλλά και δρομείς όσον αφορά την επιτυχία της οργάνωσης που σε αυτό έχουν συνδράμει τόσο η αστυνομία όσο και άλλοι φορείς αιρετοί και μη. Θέλουμε ο Μαραθωνιος να αποκτήσει περιφερειακή και διεθνή εμβέλεια, προβάλουμε έτσι τον τοπο μας. Μέσα από τον Μαραθώνιο δίνεται η ευκαιρία προβολής του έργου του μακαριστού Ειρηναίου ενώ η θα γίνει δωρεά στο Αννουσακειο ιδρυμα.”

Ο κ.Κουκιανάκης ανέφερε ότι μια τέτοια διοργάνωση θα βοηθήσει στην προβολή του τόπου μας.

“Αποδείξαμε ότι μέσα από τη συνεργασία των θεσμικών φορέων του νομού μπορούμε να πέτυχουμε πολλά. Μια μεγάλη διοργάνωση που μπορούμε να την κάνουμε θεσμό. Όσο πιο ψηλά την ανεβάσουμε θα πέτυχουμε και καλύτερη προβολή του τόπου μας. Οσον αφορά τις φυσικές ομορφιές, τα ήθη τα έθιμα, τη γαστρονομία αλλά και γενικά τις ιδιαιτερότητες του τόπου γενικότερα. Καλό θα ήταν να φτιάξουμε ενα καλό σποτ που θα παίζει και θα αναδεικνύονται όλα τα παραπανω, που θέλουμε να αναδείξουμε ως τόπος”

Ο κ.Βλαχάκης έδωσε το παρόν αντί του κ.Βάμβουκα που τόνισε:

“Για δεύτερη φορά ο Μαραθώνιος ειναι γεγονός. Τρανή απόδειξη του τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζι. Τονισε οτι ο αθλητισμός ειναι ανάγκη της κοινωνίας μας που μπορούμε να μας διδάξουν πολλα ο δήμος Χανίων στήριξε αυτή τη διοργάνωση που είναι γεγονός και εκτός της Κρήτης.”

Στη συνάντηση-ενημέρωση η τροχαία έδωσε το παρόν υπογραμμίζοντας οτι θα λάβουν τα κατάλληλα μέτρα τόσο να αποφευχθούν προβλήματα στους δρομείς όσο και στους πολίτες.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook