Παρά τις πιέσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ ώστε να προσδιοριστεί ημερομηνία εκδίκασης της «υπόθεσης Ντουρμισάϊ», στην Πειθαρχική Επιτροπή της Stoiximan.gr Football League κάνουν το… «παγώνι». Τo Flashnews έχει το ρεπορτάζ.

Όπως γράφαμε και αναλύαμε χθες το απόγευμα, έχουν τελειώσει τα χρονικά περιθώρια για την εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει ο ΟΦΗ για την υπόθεση της Λαμίας και την επόμενη Πέμπτη ΠΡΕΠΕΙ να εκδικαστεί η υπόθεση. Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς αλλά το αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ο ΚΑΠ. Συγκεκριμένα στο άρθρο 24 και στην παραγράφο 2, γίνεται λόγος για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης εντός επτά ημερών και εδώ ο ΚΑΠ έχει… πάει περίπατο αφού έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της Λαμίας με την Σπάρτη.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 24, παράγραφο 2 του ΚΑΠ αναφέρεται ότι: «Οι αποφάσεις για τις παραπάνω ενστάσεις, καταγγελίες και εφέσεις, εκδίδονται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία επτά (7) ημερών από την υποβολή τους».

Εδώ όχι μόνο έχουν περάσει επτά ημέρες αλλά… 19 (!!) με την δικαστή της πειθαρχικής επιτροπής της Stoiximan.gr Football League να πετάει το μπαλάκι στον αθλητικό εισαγγελέα τονίζοντας ότι εκείνος είναι που πρέπει να δικάσει την υπόθεση.

Μόνο που και ο ΚΑΠ διαψεύδει τον παραπάνω ισχυρισμό αφού δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο και ότι η εκδικάση τέτοιων υποθέσεων γίνονται αποκλειστικά και μόνο από τα πειθαρχικά όργανα των διοργανώσεων όπως ρητά ορίζεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook