Στο γήπεδο του Μακεδονικού Μικρού Μοναστηριού, στο οποίο προπονήθηκε επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη ο Κισσαμικός.

Το χαλάρωμα πριν τον αγώνα της Κυριακής έγινε το πρωί του Σαββάτου στην έδρα της ομάδας που συμμετέχει στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, με τον Κισσαμικό να εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Μακεδονικό για την παραχώρηση του γηπέδου.

Με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι: Λαζαρίδης, Γκέκας, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Παντελάκης, Ενγκουέμ, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Θέος, Μίλιτς, Στογιάνοφ, Νικόλτσης, Μάντζης.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής: Η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τον Μακεδονικό Μικρού Μοναστηριού για την παραχώρηση του γηπέδου του για τις προπονήσεις της ομάδας μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον Άρη. Ευχόμαστε επίτευξη των στόχων της ομάδας στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook