Η Κρήτη φαίνεται να περνάει τις προσδοκίες των φορέων της και να καρπώνεται ποσοστά που σε κάποιες περιπτώσεις την αναδεικνύουν πρωταθλήτρια.

Στον απόηχο της καλής εικόνας που άφησαν οι Β2Β συναντήσεις τις προηγούμενες μέρες σήμερα συναντήσεις γίνονται με μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Η εικόνα αναμένεται να συνεχίσει καλή στο περιθώριο των όσων έχουν ως τώρα καταγραφεί.

Η Ελλάδα φαίνεται να ενισχύει τις κρατήσεις της με μεσοσταθμικά ποσοστά ανά περιοχή από 28-35% (!!!)

Η Κρήτη φαίνεται να περνάει τις προσδοκίες των φορέων της και να καρπώνεται ποσοστά που σε κάποιες περιπτώσεις την αναδεικνύουν πρωταθλήτρια (σε αριθμούς αφιχθέντων).

Εκ μέρους της CHC HOTELS ο κ Ζαχαρίας Χνάρης και η κα Έφη Χνάρη (φωτο) σημείωσαν ότι είναι κρίσιμο να βλέπουμε τις τιμές των κρατήσεων σ’ αυτή την φάση και όχι μόνο τα “κεφάλια”.

Εν τω μεταξύ από τον κλάδο των συμπληρωματικών υπηρεσιών όπως τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η μεταβολή μπορεί να φτάσει στα κλεισίματα ακόμη και το 40% όπως υποστήριξαν παράγοντες του κλάδου.

Ικανοποίηση καταγράφεται και από τις δυο μεγάλες ναυτιλιακές της Κρήτης, στα περίπτερα των οποίων υπήρξε έντονη κινητικότητα τόσο για τις Μινωικές όσο και για την ΑΝΕΚ. Θετικά και η SUPERFAST με καλές συζητήσεις.

Καλά φαίνεται να είναι τα μηνύματα και για την κρουαζιέρα, με την CELESTYAL CRUISES να βρίσκεται με διπλό περίπτερο τόσο στο Ελληνικό διαμέρισμα όσο και στην θεματική εκθεσιακή ενότητα της Κρουαζιέρας.

Εκ μέρους της εταιρίας ο κ Πυθαγόρας Νάγος (φωτο)  και η κα Ζαρουλέα είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επαφές τους τόσο για το εσωτερικό, όπου η εταιρία δραστηριοποιείται πλέον με δυο πλοία (ΟΛΥΜΠΙΑ και ΝΕΦΕΛΗ) ενώ φαίνεται ότι σπουδαία δουλειά έγινε και για το CRYSTAL που το καλοκαίρι του 2017 θα συνεχίσει στην Κούβα με ενισχυμένη την παρουσία του.

Τέλος Νότιο Αιγαίο Δωδεκάνησα και Χαλκιδική επιβεβαίωσαν την καλή τους φήμη και οι εκπρόσωποι τους θα επιστρέψουν με καλό απολογισμό στην Βάση τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook