Μια ζεστή εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποίησε η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Χανίων χθες το βράδυ.

Στελέχη και φίλοι του κόμματος παρευρέθηκαν στο «Bizoudaki Boutique Cafe» σε μια συνάντηση από την οποία όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα αλλά και την οργάνωση και τον σχεδιασμό της στρατηγικής της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Περιφέρειας Κρήτης, Δημήτρης Αγαπίου, ο Τομεάρχης Χανίων, Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης, η Υπέυθυνη ΟΝΝΕΔ Περιφέρειας Κρήτης, Μάνια Οικονομάκη. 

Η Πολιτευτής της ΝΔ κυρία Έλβη Στασσίνου με τον σύζυγο της Δημήτρη Κουτρώνα

Στελέχη και φίλοι της ΝΔ Χανίων

Από αριστερά ο Ιατρός Γιάννης Κασελάκης και ο Γ.Γ. του Δήμου Χανίων Δημήτρης Φραγκάκης

Απο δεξιά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μανώλης Κελαϊδής, ο Πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ κ. Ηλίας Κατσιφαράκης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κ. Δημήτρη Αγαπίου.

Φίλοι και στελέχη της ΝΔ, μεταξύ αυτών από δεξιά ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σχοινοπλοκάκης και ο Πέτρος Δρακάκης

Απο αριστερά ο τ. Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιάννης Μανούσακας, μαζί με την Κατερίνα Μπικάκη και τον Γιάννη Κασελάκη

Οι κ.κ. Κατερίνα Σκορδυλάκη και Κυριακή Νταγκουνάκη

Η εκδήλωση αυτή είχε ιδανικό χρονικό συγχρονισμό δεδομένης της αναμενόμενης αυριανής καθόδου του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Δεξιά ο Οδοντίατρος Γιώργος Μαρακάκης

Από αριστερά ο Στέλιος Κονταδάκης, ο Δημήτρης Μπούκας και ο Γιώργος Μαρκουλάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook