Δεκανίκι της δημοτικής αρχής χαρακτηρίζει η παράταξη “Χανιά, μαζί για τον Δήμο μας”, τον συνδυασμό του κ. Σαρρή και τον κατηγορεί ότι βλέπει “φαντάσματα”

Απάντηση στις βολές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πρώτα ο Άνθρωπος”, Γιάννη Σαρρή, απέναντι στις δημοτικές παρατάξεις “Χανιά, μαζί για τον Δήμο μας” και “Χανιά 100/5”, για εσκεμμένη αποτροπή συμμετοχής του συνδυασμού του στην οικονομική επιτροπή, έδωσε σήμερα η παράταξη του κ. Σκουλάκη.

Μετά την αιχμηρή απάντηση του κ. Παπαδογιάννη που έκανε λόγο για νοοτροπία βρίσκουμε και τα αρπάζουμε όλα από την πλευρά του κ. Σαρρή, ήρθε η σειρά της παράταξης “Χανιά, μαζί για τον Δήμο μας”, η οποία κατηγορεί τον κ. Σαρρή ότι σαν τον δήμαρχο βλέπει και αυτός “φαντάσματα”, ενώ τον χαρακτηρίζει δεκανίκι της δημοτικής αρχής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Μετά τον κ. Βάμβουκα, και ο κ. Σαρρής, βλέπει τελευταία “φαντάσματα” και “εχθρούς” και, προχωρώντας ακόμα περισσότερο, ονειρεύεται δολοπλοκίες, τεχνάσματα, εκτοπισμούς  και υπόγειες “συναλλαγές”.

Δεν θα εισέλθουμε στην διαδικασία να θυμίσουμε δικούς του τρόπους “συναλλαγής”, που αποδεικνύουν ότι τελικά η παράταξή του αποτελεί “δεκανίκι” του κ. Βάμβουκα και της δημοτικής αρχής.

Εμείς πορευόμαστε πάντα με βάση την νομοθεσία που διέπει τους κανονισμούς λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και έτσι θα συνεχίσουμε. Με γνώμονα την επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και αξιοποιώντας με την συμμετοχή στις Επιτροπές του Δήμου Χανίων, την δυναμική της παράταξής μας.

Καταγγελίες όπως εκείνες τις οποίες εξαπέλυσε, του τις επιστρέφουμε, γιατί δεν μας αφορούν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook