Μέχρι το τέλος θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τη μικρή –όπως τη χαρακτήρισε- ελπίδα που έχει για τα πλέι οφ ο Πλατανιάς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Παράσχου.

Ο τεχνικός ηγέτης των “ερυθρόλευκων” τόνισε ότι από το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια η ομάδα του θα κρατήσει μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Από το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσουμε μόνο τη νίκη. Νομίζω ότι συνέβη κάτι παράξενο, αν και υπάρχει δικαιολογία και θα σας πω αργότερα… Οσο ο αντίπαλος ήταν με 11 ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο παρόλο που γύρισε σχεδόν όλη η ομάδα της Βέροιας έξω από την περιοχή της. Είχαμε ηρεμία και καλή κυκλοφορία. Από τη στιγμή όμως που έμειναν με 10, μπορώ να πω ότι επαναπαυτήκαμε πλήρως και νομίσαμε ότι θα διπλασιάσουμε το σκορ πάρα πολύ εύκολα. Δεν είχαμε καλές επιλογές και δυστυχώς το πήγαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος με άγχος… Μια αγχωτική νίκη. Δεν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και γι’ αυτό ξαναλέω ότι από αυτό το παιχνίδι θα κρατήσουμε μόνο τη νίκη. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα όμως αυτή την εβδομάδα με γρίπη. Ο Μπανανά που βγήκε έξω δεν μπορούσε άλλο, ο Σίγκνεβιτς τα ίδια, με το ζόρι. Ο Γιακουμάκης είναι ζήτημα αν έκανε… μιάμιση προπόνηση την τελευταία εβδομάδα. Ο Μαραγκός ήταν εκτός αποστολής λόγω γρίπης, γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει μια πολύ μικρή δικαιολογία. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και περιμένουμε την επόμενη Δευτέρα με το καλό τον Ηρακλή για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Για τα πλέι οφ: «Το πρόγραμμά μας μετά τον Ηρακλή είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά στα δύσκολα τα πηγαίνουμε και καλά. Εχουμε μία μικρή ελπίδα, θα προσπαθήσουμε να την εξαντλήσουμε μέχρι το τέλος».

Από την άλλη ο Ράτκο Ντόστανιτς για τη Βέροια δήλωσε τα εξής: 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του. Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μας παίκτες για τον αγώνα που έδωσαν σήμερα και να είναι σίγουρη η πόλη της Βέροιας ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε αυτό το δρόμο, ξέρουμε ότι είναι δύσκολος, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Το μοναδικό λάθος που κάναμε, που σταματήσαμε στη φάση του γκολ, ήταν όλο το παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ πάρα πολύ φτηνά. Μόνο αυτό έχω να πω για το παιχνίδι. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η προσπάθεια των παικτών ήταν συγκινητική. Προσπάθησαν και τα έδωσαν όλα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για τη φάση της αποβολής, το γκολ του Πλατανιά και τις διαμαρτυρίες των παικτών του: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα, αν παίζαμε 11 παίκτες εναντίον 11 θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Μπορεί να χάναμε το παιχνίδι και πάλι με 11 αλλά σίγουρα θα είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι. Απλά, για τη φάση του γκολ δεν θέλω να κάνω κάποια ιδιαίτερη κριτική αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει σταματήσει γιατί ήταν χτύπημα στο κεφάλι. Ο παίκτης μας έπαιζε με ελαφριά διάσειση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγή. Συνέχισε το παιχνίδι και στο β’ ημίχρονο, αλλά ίσως θα έπρεπε ο διαιτητής εκείνη την ώρα να το σταματήσει».

Για το αν προλαβαίνει την παραμονή η Βέροια: «Γιατί να μην μπορεί; Αν μιλάτε ποδοσφαιρικά, επειδή είμαι 57 χρονών και έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να γίνουν. Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα κι εμείς ακόμα περισσότερο. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Δεν θ’ αφήσουμε κανένα παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook