Συγγενείς 5 αγνοούμνων γυναικών κλήθηκαν να δώσουν σάλιο – Οι δύο περιπτώσεις αφορούν σε γυναίκες που εξαφανίστηκαν και ήταν κάτοικοι του νομού Λασιθίου, δύο γυναίκες από τον νομό Ηρακλείου και μία περίπτωση από τον νομό Ρεθύμνου. 

Συγγενείς 5 αγνοούμενων, εδώ και χρόνια, γυναικών κλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες να δώσουν σάλιο προκειμένου να διαπιστωθεί αν το γενετικό ύλικό τους είναι το ίδιο με αυτό των οστών του σκελετού που βρέθηκε το Φεβουάριο στου Κοκκίνη το Χάνι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς” πρόκειται για συγγενείς γυναικών οι οποίες έχουν καταγραφεί ως επίσημα αγνοούμενες, εδώ και αρκετά χρόνια και κανείς δεν γνωρίζει για την τύχη τους.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι δύο περιπτώσεις αφορούν σε γυναίκες που εξαφανίστηκαν και ήταν κάτοικοι του νομού Λασιθίου, δύο γυναίκες από τον νομό Ηρακλείου και μία περίπτωση από τον νομό Ρεθύμνου.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί «οι εξαφανίσεις αυτές που διερευνώνται ξεκινούν από το 1989 και φτάνουν μέχρι και το 2010». 

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι «σίγουρα νεκρή, χωρίς όμως να έχει βρεθεί ποτέ η σορός της, θεωρείται η περίπτωση μιας γυναίκας από το Ηράκλειο, και ενώ το πιθανότερο είναι και σε άλλες περιπτώσεις οι γυναίκες αυτές να μην είναι στη ζωή, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ταυτοποίηση του σκελετού δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς η κατάσταση των ευρυμάτων δυσκολέυουν τους ειδικούς ερευνητές, να δώσουν σε σύντοο χρονικό διάστημα τη γενετική ταυτότητα του ατόμου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook