Δυο διαφορετικές περιπτώσεις στα Χανιά, μια νοοτροπία! Ελληνική!

Οι περιπτώσεις που μας έστειλαν αναγνώστες του Flashnews.gr, φαίνονται διαφορετικές όμως έχουν κάτι κοινό, την νοοτροπία της προχειρότητας και της αδιαφορίας που χαρακτηρίζει τη χώρα αυτή αλλά και τους ίδιους τους πολίτες της (εξάλλου οι μεν αποτελούν καθρέφτη της δε). Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών.

Ο δρόμος που οδηγεί σε νηπιαγώγειο των Χανίων με… σήμα το τελάρο!

Αυτό είναι έργο στα Χανιά. Η προχειρότητα σας φαίνεται γνώριμη. Πρόβλημα με τον δρόμο. Μπάλωμα. Σε χρόνο μηδενικό ξαναπαρουσιάζεται το πρόβλημα και βάζουμε ένα… τελάρο για προσοχή!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί σε νηπιαγωγείο. Κατά τα άλλα ο δήμος Χανίων έφτιαξε τον δρόμο

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια:

“Αυτή  είναι  η εικόνα  από τον δρόμο που οδηγεί στο νηπιαγωγείο Αρωνίου! Πριν μια εβδομάδα ήρθαν  από το δήμο και έκλεισαν την τεράστια τρύπα με χώμα, που φυσικά  με λίγη βροχή άνοιξε ξανά! Το ίδιο συμβαίνει  συνέχεια σε όλους τους γύρω δρόμους εδώ και χρόνια. Δεν είναι μια απλή λακκούβα αλλά μια σοβαρή καθίζηση.”

 

Τα σκουπίδια της νοοτροπίας μας

Στη δεύτερη περίπτωση τα σκουπίδια κάνουν πάρτι στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Ξεχειλίζουν από τον κάδο, βρίσκονται στο πλάι του. Η αναισθησία και η αδιαφορεία πρωτίστως του πολίτη και εν συνεχεία του δήμου στο μεγαλείο της.

Όπως αναφέρει η αναγνώστρια που έστειλε τη φωτογραφία:

“Στο κέντρο της πόλης προσπαθώντας να διασχίσω πεζοδρόμιο…στο δρόμο δεξιά αριστερά παρκαρισμένα και συνεχής ροή οχημάτων…..

Ασχολούμαι με τον τουρισμό και ταξιδεύω πολύ έξω. Οι εικόνες αυτές και παρα πολλές με κάνουν να ντρέπομαι… Δεν είναι μόνο οι δήμοι είμαστε ζώα καταλαβαίνετε;”

Περαστικά μας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook