Την εκτίμηση ότι δεν θα προχωρήσει η κυβέρνηση σε πρόωρες εκλογές έκανε από τα Χανιά ο  βουλευτής και τομεάρχης Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βασίζοντας την πεποίθησή του αυτή στη βεβαιότητα ότι αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ψηφίσει τα πάντα προκειμένου “να παραμείνουν στις καρέκλες”

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει στόχο να παραμείνει στην εξουσία με κάθε τρόπο για τον λόγο αυτό δεν θεωρεί πως η χώρα πρόκειται σύντομα να διανύσει προεκλογική περίοδο.

Η χώρα όπως είπε χρειάζεται εθνική στρατηγική κάτι για το οποίο δεν ενδιαφέρονται ούτε η κυβέρνηση ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ωστόσο, όπως είπε είναι ανάγκη ο χώρος του κέντρου να βρει τον τρόπο να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να προχωρήσει σε δράσεις και ενέργειες που θα βοηθήσουν στην ενότητα και συνοχή του.

 

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε απόψε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΧ στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάκαμψης της Δημοκρατικής Παράταξης ειδικά με την ανάδειξή της σε τρίτη δύναμη μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook