Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων για τον τελικό του Κυπέλλου Χανίων, που θα γίνει την Τετάρτη (15/03, 18:00) στα Περιβόλια, ανάμεσα σε Ερ. Πλατανιά και Πανακρωτηριακό.

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης, όσο και οι προπονητές των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, Νίκος Μαναρώλης (Πλατανιάς) και Μανόλης Πηγουνάκης (Πανακρωτηριακός), έκαναν κάλεσμα στον κόσμο για να παρακολουθήσει τον αγώνα-γιορτή για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Παράρτημα προστασίας Νέων και Παίδων Χανίων.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συν. Τύπου:

Κώστας Κωνσταντινίδης: «Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, όλους όσοι αγαπούν το άθλημα να παραβρεθούν στη γιορτή του ποδοσφαίρου μας που είναι ο τελικούς κυπέλλου. Ο κόσμος θα αποζημιωθεί από το θέαμα που θα προσφέρουν οι δύο ιστορικές ομάδες ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι τα χρήματα θα πάνε στο Παράρτημα προστασίας Νέων και Παίδων Χανίων. Αν δεν υπάρξει ως δικαιολογία ο καιρός, τότε θα πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο Περιβολίων. Για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού θα υπάρξει και ανάδειξη πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα μετά από ψηφοφορία που θα γίνει ανάμεσα στους δημοσιογράφους των ΜΜΕ».

Νίκος Μαναρώλης: «Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τον θεσμό. Να έρθει να δώσει τον οβολό του για έναν καλό σκοπό και να παρακολουθήσει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Μην ξεχνάτε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το σκαλί για το επαγγελματικό και μπορούμε να αναδείξουμε την καλή δουλειά που γίνεται».

Μανόλης Πηγουνάκης: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όλοι στον Πανακρωτηριακό για τη συμμετοχή μας στον τελικό. Δύο επιθετικές και ποιοτικές ομάδες θα προσφέρουν θέαμα και υπάρχει κίνητρο καθώς ο κόσμος θα στηρίξει με την παρουσία του ιερό σκοπό. Εμείς θα χαρούμε το παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Όπως ανακοινώθηκε διαιτητής του τελικού θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης, με βοηθούς τη Γεωργία Κομισοπούλου και τον Αντώνη Σινιοράκη, 4ο διαιτητή τον Μανόλη Κανελάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Τάσο Λεφάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook